KRUIDENINFUSIE STOELGANG ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten: sporkehout, anijs, senna, venkel, vlierbes, kardamom, wortelstok van gember

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

LADROME KRUIDENINFUSIE STOELGANG ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie stoelgang
Een aromatische infusie, met kruidige tonen van gember (en kardamom) en anijsachtige tonen van venkel en anijs. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, waaronder: Sporkehout die de stoelgang bevordert. Anijs en senna die bijdragen tot een vlotte transit. Venkel die bijdraagt tot het spijsverteringscomfort en verlicht bij winderigheid en krampen. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Sporkehout* (Frangula alnus), vlierbes* (Sambucus nigra), venkel* (Foeniculum vulgare), anijs* (Pimpinella anisum), senna* (Senna alexandrina), kardamom* (Elettaria cardamomum), agave-extract*, essentiële olie van gember* (Zingiber officinale), wortelstok van gember* (Zingiber officinale). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag, bij voorkeur na de maaltijden, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie.

Opmerkingen
Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langdurig gebruiken. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

 

 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen