Min: €0 Max: €70

ZwangerschapEen zwangerschap stelt bijzondere eisen aan het lichaam waardoor een bijkomende inname van bepaalde voedingsstoffen aangewezen is. Niet alle voedingssupplementen zijn daarvoor geschikt. De voedingssupplementen die wij hier aanraden zijn veilig en worden veelvuldig gebruikt. Volg echter ook steeds de raad op van uw vroedvrouw of behandelend geneesheer.
Opgepast: ijzersupplementen (tijdens de zwangerschap veelvuldig ingenomen tegen bloedarmoede) blijken in bepaalde gevallen de oorzaak te zijn van zwangerschapsmisselijkheid. Vitamine B6, vitamine B12 en foliumzuur zijn dan wellicht een betere keuze.
Aan zwangere vrouwen wordt ook altijd aangeraden om extra foliumzuur in te nemen (acht weken voor de bevruchting tot en met de tweede maand van de zwangerschap) om het risico op aangeboren afwijkingen te verminderen. Een evenwichtige voeding volstaat hier immers niet om voldoende foliumzuur te kunnen opnemen.

Tip: het gebruik van gember kan misselijkheid heel wat doen afnemen!
Lees meer over essentiële vetzuren ...
Lees meer over mineralen ...
Lees meer over vitaminen ...


Pagina 1 van 3
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen