BIORADIX FYTOLEUM PERILLA & VITAMINE A (120 SOFTGELS) (BIORADIX BOTANICALS)

. de koudgeperste olie van perilla is een rijke bron aan alfa-linoleenzuur (omega 3), een noodzakelijk vetzuur voor een gezond organisme
. geoptimaliseerde formule met vitamine A

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

BIORADIX FYTOLEUM PERILLA & VITAMINE A (120 SOFTGELS)


Omschrijving
Perilla-olie, vitamine A is de geoptimaliseerde, nieuwe formule. Voedingssupplement op basis van Perilla-olie en vitamine A. Deze nieuwe samenstelling is rijk aan alfa-linoleenzuur (omega 3), een noodzakelijk vetzuur voor een gezond organisme.  Het is onze grootste plantaardige bron van ALA en wordt in de lever omgezet tot EPA en DHA. Deze omega 3-vetzuren zijn van vitaal belang voor de gezondheid van ons lichaam. Dit essentiële vetzuur, kan niet door het lichaam zelf aangemaakt worden. We moeten het dus uit ons voedsel halen. Daarom is het noodzakelijk voor zowel jong als oud om een supplement in te nemen.

De toegevoegde vitamine A draagt bij tot het behoud van de goede werking van het immuunsysteem, van een gezonde huid en van gezonde slijmvliezen, waaronder het darmslijmvlies.

Fytoleum perilla plantaardige softgels bevatten zuivere, koudgeperste perilla-olie van hoge kwaliteit.

Ingrediënten 
Perilla-olie (Perilla frutescens (L.) Britton) 
Gemodificeerd zetmeel
Bevochtigingsmiddel (glycerol)
Water
Bètacaroteen
Antioxidant (tocoferolrijk extract)

Actieve ingrediënten per 4 softgels
Perilla-olie (Perilla frutescens (L.) Britton) 2000 mg waarvan omega 3 alfa-linoleenzuur (ALA) 1200 mg
Vitamine A 160 mcg - 20 % RI

Gebruik
4 plantaardige softgels per dag.
Goed te combineren met Fytosil Original, Magnesium D3 vloeibaar, Floradicol 7 et Fytoleum Multivitamineral.

Opmerking
Bewaren in de originele verpakking, op een droge, donkere plaats en op een temperatuur tussen 15 en 25°C.
Bij kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker. Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen. Geen langdurig gebruik zonder deskundig advies.

Dosis vitamine A: Het gaat om 100 % natuurlijke carotenen zoals bij het eten van wortelen. Ook bij inname van 8 capsules heeft men helemaal geen overdosis binnen. Hooguit 40 % van de referentie-inname (RI). Maar in feite is het dat ook nog niet, gezien het natuurlijke carotenen zijn. 

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen