Disclaimer - Verklaring online reviews

De informatie die wij verschaffen wordt steeds met de grootste zorg samengesteld, gecontroleerd en geactualiseerd op basis van recente wetenschappelijke bevindingen. Wij raden u aan om aandachtig de gebruiksvoorwaarden te lezen op of in de verpakking van het product. Onze informatie vervangt echter nooit een deskundige diagnose of therapeutisch advies. Bij twijfel over het gebruik of de geschiktheid van een bepaald product gelieve dan ook eerst een arts of therapeut te raadplegen. U kunt ook steeds contact opnemen met onze klantendienst.

Wij kunnen niet aansprakelijk worden gesteld voor schade, gebrek of nadelige gevolgen die kunnen voortkomen uit foutieve vermeldingen van de fabrikant of technische gebreken, ongepast gebruik, onvoldoende opvolging of onzorgvuldig naleven van de gebruiksvoorwaarden van de producten. Onze aansprakelijkheid kan eveneens niet worden weerhouden voor mogelijke veranderingen aangebracht door de fabrikant en zal in elk geval beperkt zijn tot het bedrag van de bestelling.

Deze webshop kan links bevatten naar andere websites. Wij kunnen echter niet aansprakelijk worden gesteld voor de huidige of toekomstige inhoud van die websites, noch voor de inhoud van externe websites die een link hebben naar de website van Supplementencenter.be.

Onze voedingssupplementen, gezondheids- en verzorgingsproducten worden niet aangeboden ter vervanging van een gevarieerde voeding of een gezonde levensstijl. Bewaar de producten droog, koel en steeds buiten het bereik van kinderen. Respecteer ook steeds de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid (ADH) en de houdbaarheidsdatum.

Verklaring betreffende online reviews:

  • Wij controleren of de beoordelingen van klanten (‘reviews’) echt zijn; verdachte patronen en IP-adressen zullen worden gecontroleerd.
  • Een beoordeling komt van een klant die het product heeft gekocht en gebruikt.
  • Wij betalen niet voor beoordelingen.
  • Beoordelingen worden door ons niet beïnvloed.
  • Alle beoordelingen worden getoond zowel positieve als negatieve.
  • Een negatieve review wordt alleen verwijderd na het aantonen van valsheid en/of onrechtmatigheid.
  • Wij plaatsen geen valse beoordelingen op social media.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen