Betalen

Omdat wij het grootste deel van de verzendingskosten voor onze rekening nemen kunnen we bestellingen lager dan € 15 jammer genoeg niet aanvaarden.

Info verzending & kosten

Op onze webshop kunt u kosteloos vooraf betalen via een beveiligde (SSL) onlineverbinding met iDEAL, PayPal, Visa, MasterCard, Bancontact, KBC, SOFORT Banking, Belfius, Cartes Bancaires en Maestro (*).

Klanten van KBC en CBC kunnen met de KBC/CBC-betaalknop (kies daarvoor: KBC) hun aankopen ook achteraf betalen (**).

Opgelet: Indien u een Maestro-kaart heeft zonder cvv/cvc code (op de achterkant), gelieve dan voor de betaalmethode 'Bancontact of iDEAL' te kiezen.


Vooraf betalen met een (online) bankoverschrijving via uw bank (***), zoals u misschien gewoon bent te doen, is uiteraard ook mogelijk. Kies daarvoor bij het afronden van uw bestelling onder betaalmethode voor Bankoverschrijving.
U kunt dan via (de webapplicatie van) uw bank, met vermelding van het factuur- of ordernummer, het bedrag overmaken op het hiernavolgende rekeningnummer van PHARMADIX BV.
KBC: 465 9224701 33

IBAN: BE79 4659 2247 0133
BIC: KREDBEBB

Van zodra wij uw betaling (of een betalingsbewijs) hebben ontvangen zullen wij uw bestelling verwerken en u zo spoedig mogelijk toesturen.

(*) Onze webshop werkt met SSL-certificaten die de gegevensoverdracht beveiligen. Dit kunt u zien aan het hangslotje in uw browser. Zoals wettelijk voorzien, wordt uw persoonlijke betaalinformatie nooit bij ons opgeslagen.

(**)
'Nu kopen en later betalen', met deze dienst schiet KBC de betaling van haar klanten voor. Dat betekent dat KBC een voorschot op uw rekening stort en daarmee onmiddellijk de handelaar betaalt. U ziet op de dag van de aankoop dus twee verrichtingen in uw rekeningoverzicht: een storting en een betaling, telkens voor hetzelfde bedrag.
Voor deze dienst rekent KBC u geen kosten aan.

Kies tijdens het afrekenen voor de KBC/CBC-betaalknop en voor later betalen.
Op de betalingsdatum die u heeft gekozen (uiterlijk twee maanden nadat KBC het voorschot betaalde) wordt het volledige bedrag automatisch van uw rekening (gekoppeld aan de opgegeven kaart) afgetrokken. Zorg dus zeker dat er op dat moment voldoende geld op uw rekening staat.
U kunt kiezen om uw aankoop later te betalen zolang het totaalbedrag van uw openstaande betalingen niet hoger is dan 1250 euro.

(***) Een betaling via bankoverschrijving zorgt steeds voor vertraging. Wij bevestigen de goede ontvangst van een bankoverschrijving per e-mail.

Over ons
Contact & FAQ
Verzending & kosten
BewarenBewarenBewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen