Achteraf betalen met KBC/CBC

LOGO KBC/CBC

'Nu kopen en later betalen', met deze dienst schiet KBC de betaling VAN HAAR KLANTEN voor. Dat betekent dat KBC een voorschot op uw rekening stort en daarmee onmiddellijk de handelaar betaalt. U ziet op de dag van de aankoop dus twee verrichtingen in uw rekeningoverzicht: een storting en een betaling, telkens voor hetzelfde bedrag.

Voor deze dienst rekent KBC u geen kosten aan.

Kies tijdens het afrekenen voor de KBC/CBC-betaalknop en voor later betalen.

Op de betalingsdatum die u heeft gekozen (uiterlijk twee maanden nadat KBC het voorschot betaalde) wordt het volledige bedrag automatisch van uw rekening (gekoppeld aan de opgegeven kaart) afgetrokken. Zorg dus zeker dat er op dat moment voldoende geld op uw rekening staat.

U kunt kiezen om uw aankoop later te betalen zolang het totaalbedrag van uw openstaande betalingen niet hoger is dan 1250 euro.

Andere betaalmethoden

BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen