Verzending & kosten

Wij doen al het mogelijke om uw bestelling zo zorgvuldig (1), zo discreet en zo snel mogelijk bij u te laten afleveren.
In principe kunnen producten die op werkdagen vóór 14.30 uur worden besteld, in België de volgende werkdag bij u thuis worden geleverd.
Verzendingen in België en naar het buitenland verlopen echter verschillend. Hieronder vindt u meer informatie.
Blijven bepaalde zaken voor u onduidelijk dan mag u ons gerust contacteren via info@supplementencenter.be. Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u ons bereiken op 056 41 91 48 (+ 32 56 41 91 48).

Verzendingskosten 
btw inbegrepen   
Afgeleverd 
op adres   
Afhaalpunt of
Automaat  
Levering gratis 
bij bestelling   
België € 2,95 € 2,45 meer dan € 49
Nederland € 4,95 € 3,95 meer dan € 75
Frankrijk € 4,95 n.v.t. meer dan € 75
Groothertogdom Luxemburg € 5,10 n.v.t. meer dan € 79
Italië, Portugal en Spanje € 16,30 n.v.t. meer dan € 180
Zwitserland € 24,50 n.v.t. meer dan € 270

. Verzendingen in België
. Verzendingen naar Nederland
. Verzendingen naar Frankrijk
. Verzendingen naar het Groothertogdom Luxemburg
. Verzendingen naar Italië, Portugal en Spanje
. Verzendingen naar Zwitserland
. Opvolgen van uw bestelling
. Geldigheid leveringstermijn
. Onvoorziene omstandigheden

Belgische vlag
VERZENDINGEN IN BELGIË
LeveringZoals u op onze webshop tijdens uw bestelling kunt zien, wordt bij de vermelde prijs hoogstens nog € 2,95 (afhaalpunt/pakjesautomaat € 2,45) toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis indien de waarde van uw bestelling meer dan € 49 bedraagt.

Om uw bestelling te ontvangen kunt u kiezen uit de volgende verzendmethoden (bpost):
Adres Thuis, op een ander particulier of op een zakelijk adres (bpack@home) en uw pakje wordt door de postbode aan huis, op kantoor, bij buren, vrienden of familie, … afgeleverd. Hierbij kunt u zelf aangeven op welke datum u het pakje in ontvangst wilt nemen.

Afhaalpunt Een afhaalpunt in de buurt of onderweg, overal in België (bpack@bpost) en haal uw pakje af in een postkantoor of een postpunt gedurende de openingsuren. Er verschijnt een lijst met afhaalpunten (krantenwinkel, supermarkt, tankstation, NMBS-station, …) in de buurt die getoond worden op een kaart en waarop u kunt inzoomen en kiezen.

Pakketautomaat Een pakjesautomaat in de buurt of onderweg, overal in België (bpack 24/7) en haal uw pakje af wanneer u dat het best uitkomt, 24 uur per dag en 7 dagen per week. Op die manier bent u niet gebonden aan de openingstijden van afhaalpunten.

Shop U kunt uiteraard ook kiezen om uw bestelling (gratis) bij ons af te halen. Om dit vlot te laten verlopen kunt u met ons afspreken via info@supplementencenter.be of op 056 41 91 48.

Uw pakje wordt in principe de volgende werkdag door bpost aangeboden op de door u opgegeven bestemming in België (indien u vóór 14.30 uur heeft besteld en wij uw betaling hebben ontvangen).
Een bestelling die in het weekend of op feestdagen wordt doorgegeven kan, afhankelijk van bpost, iets later worden aangeboden of beschikbaar zijn.

Indien u op het opgegeven adres afwezig bent op het moment dat uw pakje wordt aangeboden, zal door de postbode een bericht in de brievenbus worden achtergelaten:
. u of iemand anders kan het pakje binnen de 14 dagen (de dag van aanbieding niet inbegrepen) afhalen in het postkantoor of postpunt dat op het bericht is aangeduid;
. u kunt ook via de website van bpost om een tweede aanbieding vragen op hetzelfde adres en op de gewenste datum.

Indien u heeft gekozen voor een afhaalpunt of een pakjesautomaat dan zal u met een bericht (op het e-mailadres of het mobiel telefoonnummer dat u heeft opgegeven tijdens de bestelling) verwittigd worden als uw pakje (in het afhaalpunt of pakjesautomaat) is aangekomen (plus eventuele herinnering).
Sommige e-mails kunnen echter als ongewenste reclame worden beschouwd en automatisch in de prullenbak belanden. Houd uw prullenbak dus ook in het oog.
Overzicht

Nederlandse vlag
VERZENDINGEN NAAR NEDERLAND
LeveringDPD Pickup Point

Bij de vermelde prijs wordt hoogstens nog € 4,95 (afhaalpunt € 3,95) toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis naar Nederland indien de waarde van uw bestelling meer dan € 75 bedraagt.

Een levering naar Nederland kan naar een, door u opgegeven, particulier of zakelijk adres (bpost/SENDCLOUD) of naar een servicepunt (dpd Pickup Point) worden uitgevoerd.
Uw pakje kan uiteraard iets langer onderweg zijn dan bij een levering in België, waarvoor onze verontschuldiging.
Overzicht

Franse vlag
VERZENDINGEN NAAR FRANKRIJK
Colissimo laposte
Bij de vermelde prijs wordt hoogstens nog € 4,95 toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis naar Frankrijk indien de waarde van uw bestelling meer dan € 75 bedraagt.

Een levering naar Frankrijk kan naar een, door u opgegeven, particulier of zakelijk adres (Colissimo laposte.fr). 
Uw pakje kan uiteraard iets langer onderweg zijn dan bij een levering in België, waarvoor onze verontschuldiging.
Overzicht

Luxemburgse vlag
VERZENDINGEN NAAR HET GROOTHERTOGDOM LUXEMBURG
Levering


Bij de vermelde prijs wordt hoogstens nog € 5,10 toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis naar het Groothertogdom Luxemburg indien de waarde van uw bestelling meer dan € 79 bedraagt.

Een levering naar het Groothertogdom Luxemburg (bpost) wordt alleen naar een, door u opgegeven, particulier of zakelijk adres uitgevoerd.
Uw pakje kan uiteraard iets langer onderweg zijn dan bij een levering in België, waarvoor onze verontschuldiging.
Overzicht

Italiaanse vlagPortugese vlagSpaanse vlag VERZENDINGEN NAAR ITALIE, PORTUGAL EN SPANJE
LeveringBij de vermelde prijs wordt hoogstens nog € 16,30 toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis naar Italië, Portugal en Spanje indien de waarde van uw bestelling meer dan € 180 bedraagt.

Een levering naar Italië, Portugal en Spanje (bpost) wordt alleen naar een, door u opgegeven, particulier of zakelijk adres uitgevoerd.
Uw pakje kan uiteraard iets langer onderweg zijn dan bij een levering in België, waarvoor onze verontschuldiging.
Overzicht

Zwitserse vlag VERZENDINGEN NAAR ZWITSERLAND
Levering


Bij de vermelde prijs wordt hoogstens nog € 24,50 toegevoegd voor de verzending.
Wij verzenden onze producten gratis naar het Groothertogdom Luxemburg indien de waarde van uw bestelling meer dan € 270 bedraagt.

Een levering naar Zwitserland (bpost) wordt alleen naar een, door u opgegeven, particulier of zakelijk adres uitgevoerd.
Uw pakje kan uiteraard iets langer onderweg zijn dan bij een levering in België, waarvoor onze verontschuldiging.
Overzicht

OPVOLGEN VAN UW BESTELLING

Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen (dit kan iets langer duren als u met een gewone bankoverschrijving heeft betaald) zal u van ons een bevestiging ontvangen.
Bij verzending sturen wij u een Track & Trace-code. Met deze code kunt u uw pakje volgen. Ga daarvoor naar bpost e-tracker / dpd parcel tracking / track a parcel laposte.fr om de code in te geven.
Meest voorkomende statussen op bpost e-tracker.
Informatie Colissimo.
Overzicht

GELDIGHEID LEVERINGSTERMIJN

De leveringstermijn van uw bestelde producten geldt vanaf het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen.
Overzicht

ONVOORZIENE OMSTANDIGHEDEN

Niettegenstaande alle goede voorzorgen kan er tijdens iedere fase van de bestelling, betaling en levering iets fout lopen. Indien u een verkeerde bestelling heeft geplaatst, een verkeerd adres heeft meegedeeld, een verkeerde betaling heeft verricht, … dan kunt u altijd door ons worden geholpen. Wij raden u echter aan om tijdens uw bestelling alles grondig na te kijken. Aanvaard echter nooit een sterk beschadigd pakje of een geopende verpakking en schrijf op de ontvangstbon 'Beschadigd pakje' of open het pakje steeds in het bijzijn van de vervoerder om de toestand van de inhoud vast te stellen. Indien u een pakje ontvangt met een beschadigde of onvolledige inhoud bewaar dan steeds de verpakking. Neem indien mogelijk foto's. Voor een verdere afhandeling vragen wij u om ons te contacteren via info@supplementencenter.be. Neemt u liever telefonisch contact op, dan kunt u ons bereiken op 056 41 91 48 (+ 32 56 41 91 48).
Overzicht

(1) Het biologische opvulmateriaal dat wij gebruiken in onze verpakkingen biedt een milieuvriendelijke, optimale en duurzame bescherming voor de producten. De opvulchips zijn immers 100 % biologisch afbreekbaar en volledig composteerbaar en vervaardigd uit natuurlijke en jaarlijks hernieuwbare bronnen. Ze lossen op in water en composteren zowel in de composthoop als in de grond. Ze geven geen gevaarlijke gassen vrij bij verbranding.

Over ons
Contact & FAQ
Veilig & kosteloos betalen
Achteraf betalen met KBC/CBCBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren