Min: €0 Max: €55

Sporten vereist heel veel energie van uw lichaam. Zowel de koolhydraatreserves, die uw spieren van energie voorzien, als de eiwitreserves, die noodzakelijk zijn voor de opbouw en het herstel van uw spieren, staan daarbij onder grote druk. Een goede recuperatie is dus een belangrijke voorwaarde om op een constant en hoog niveau te (blijven) presteren. Onze aangepaste en uitgebalanceerde (geen ongemakken) sportdranken (poeders) zorgen ervoor dat uw lichaam en geest optimaal herstellen tijdens en na zware inspanningen. Vergeet daarbij niet regelmatig te ontspannen. Uw weerstand en uw lichaam in het algemeen zullen er u dankbaar voor zijn!


Pagina 1 van 3
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen