Min: €0 Max: €85

SpijsverteringsstelselHet hoeft niet gezegd; een goede spijsvertering is essentieel om een goede gezondheid te behouden of te bekomen. Er is daarbij ook een duidelijk verband tussen spijsverteringsziekten en ongezonde voeding. In het spijsverteringsstelsel (mond, slokdarm, maag, dunne en dikke darm, endeldarm, lever, galblaas, alvleesklier) wordt het voedsel afgebroken en omgezet tot energie of bruikbare bouwstoffen. Energie laat ons lichaam functioneren en bouwstoffen zijn noodzakelijk om te groeien en beschadiging te herstellen. Enzymen zoals papaïnebetaïne, bromelaïne en lactase spelen hierbij een belangrijke rol. Het zijn hoogwaardige eiwitten die in het lichaam werken als biologische katalysatoren. Stoffen die hun werking bevorderen zijn onder andere magnesium, mangaan en zink. Bij een tekort aan enzymen kunnen, afhankelijk van hun specifieke werking, allerlei gezondheidsproblemen ontstaan zoals gebrekkige vertering met gasvorming, constipatie, voedselintolerantie, slechte wondgenezing, overmatige littekenvorming, spierontsteking, weefselverzuring, verhoogde kans op darminfectie, zwelling, bloeding, trombose, sportblessuren, versnelde veroudering, ... De voedingssupplementen die voor deze categorie in aanmerking komen ondersteunen de werking van de maag, lever, galblaas, alvleesklier, verbeteren de bloedsuikerspiegel, versterken uw darmflora en bevorderen een natuurlijke stoelgang. Prebiotica en probiotica herstellen of versterken de darmflora waardoor de weerstand verbetert (’Zeventig procent van de weerstand wordt opgebouwd in de darmen’) en indringers minder kans krijgen om hun verwoestend werk uit te voeren.


Pagina 1 van 5
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen