Min: €0 Max: €80

Het hoeft niet gezegd; een goede spijsvertering is essentieel om een goede gezondheid te behouden of te bekomen. Er is daarbij ook een duidelijk verband tussen spijsverteringsziekten en ongezonde voeding. In het spijsverteringsstelsel (mond, slokdarm, maag, dunne en dikke darm, endeldarm, lever, galblaas, alvleesklier) wordt het voedsel afgebroken en omgezet tot energie of bruikbare bouwstoffen. Energie laat ons lichaam functioneren en bouwstoffen zijn noodzakelijk om te groeien en beschadiging te herstellen. Enzymen spelen hierbij een belangrijke rol. Het zijn hoogwaardige eiwitten die in het lichaam werken als biologische katalysatoren. Bij een tekort aan enzymen kunnen, afhankelijk van hun specifieke werking, allerlei gezondheidsproblemen ontstaan.


Pagina 1 van 7
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen