BALLOTA PLUS (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

BALLOTA (stinkende ballote) en PASSIFLORA (passiebloem)
. zijn rustgevend en helpen bij slapeloosheid
. herstellen het geestelijk evenwicht bij nerveuze spanningen
. verzachten krampen van het maag-darmstelsel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BALLOTA PLUS (60 V-CAPS)


ballota nigrapassiflora incarnataBallota nigra of stinkende ballote is verwant aan de brand- en dovenetel en komt oorspronkelijk uit het Middellandse Zeegebied en Centraal-Azië. De plant kan in gans Europa en het oosten van de Verenigde Staten gevonden worden in bermen en weilanden.
Ballota nigra dankt zijn naam aan de voor dieren verwerpelijke geur (het Griekse woord 'ballo' betekent 'verwerpen') en nigra betekent zwart. Het extract kan echter met een gerust gevoel gebruikt worden ter ondersteuning van uw gezondheid.

De actie van Ballota nigra wordt in dit supplement ondersteund door passiebloemextract (Passiflora). Van de passiebloem is geweten dat ze een mild kalmerende, ontspannende, angstdempende en slaapbevorderende werking heeft. Passiebloem dankt die werking vooral aan de combinatie van maltol en flavonoïden die in het centrale zenuwstelsel ondermeer een overdreven motorische activiteit vermindert. Passiebloem helpt gevoelens van stress, zenuwachtigheid, jachtigheid en rusteloosheid te verminderen en de hypernerveuze, overactieve persoon tot rust te brengen. Ook bij angst, overdreven emotionaliteit en overbezorgdheid wordt passiebloem met succes ingezet. Tenslotte bevordert passiebloem een gezonde slaap door de overspanning weg te nemen.

BALLOTA-PLUS van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Ballota nigra extract (5:1) (1 % flavonoïden) 200 mg
Passiflora incarnata extract (passiebloem) (4:1) (4 % vitexine) 200 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen