BETAINE HCL plus PEPSINE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. betaïne HCL met 100 mg pepsine

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BETAINE HCL plus PEPSINE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor een optimale vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen. Een goede vertering verhoogt de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen, verbetert de voedseltolerantie en remt de vorming van giftstoffen en andere belastende stoffen in het spijsverteringskanaal. Hierdoor verminderen bijbehorende klachten zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, problemen met de stoelgang, vermoeidheid en andere daarmee samenhangende problemen (tekort aan maagzuur).

Betaine HCL is een bron van zoutzuur. Dagelijks gebruik van 1500 mg Betaine draagt bij tot een normaal metabolisme van homocysteine. Betaïne HCL is tevens een methyldonor.

Deze formule HCL bevat ook pepsine. Pepsine is een enzym dat eiwitmoleculen splitst, zodat ze verteerd en opgenomen kunnen worden. 

BETAINE HCL plus PEPSINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Betaïne HCl (uit rode biet) 400 mg
Pepsine (1:3000 NF) 100 mg

Microkristallijne cellulose (stabilisator), hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag met de maaltijd (niet op een lege maag) of zoals voorgeschreven

Opmerking
Gelieve dit supplement niet te gebruiken bij maagontstekingen of maagzweren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen