BETAINE HCL plus PEPSINE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

BETAINE en PEPSINE
. ondersteunen de normale werking van het spijsverteringsstelsel
. spelen een rol bij het verhelpen van maag- en darmklachten en tekort aan maagzuur
. dragen bij tot een normale stoelgang

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BETAINE HCL plus PEPSINE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor een optimale vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen. Een goede vertering verhoogt de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen, verbetert de voedseltolerantie en remt de vorming van giftstoffen en andere belastende stoffen in het spijsverteringskanaal. Hierdoor verminderen bijbehorende klachten zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, problemen met de stoelgang, vermoeidheid en andere daarmee samenhangende problemen (tekort aan maagzuur).
 
In de maag worden diverse enzymen geproduceerd die noodzakelijk zijn voor de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten. Betaïne HCl wordt aangemaakt zodra er vetten en koolhydraten in de maag aanwezig zijn. Bij een overconsumptie van vetten en koolhydraten of stress neemt de concentratie betaïne HCl in het maagzuur echter af. Daardoor kunnen de vetten en koolhydraten niet meer optimaal in de maag afgebroken worden wat uiteindelijk leidt tot spijsverteringsstoornissen.
Pepsine is een enzyme dat eiwitmoleculen splitst zodat ze kunnen worden afgebroken en verteerd.

BETAINE HCL plus PEPSINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Betaïne HCl (exogene bron van maagsap) 400 mg
Pepsine (1:3000 NF) 100 mg

Gebruik
1 à 2 capsules per dag met de maaltijd (niet op een lege maag) of zoals voorgeschreven

Opmerking
Gelieve dit supplement niet te gebruiken bij maagontstekingen of maagzweren.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen