QUERCETINE-BROMELAINE (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. quercetine is een flavonol uit Sophora japonica
. bromelaïne is een eiwitsplitsend enzym

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

QUERCETINE-BROMELAINE (120 V-CAPS)

Omschrijving
Quercetine is een niet-citrusachtige bioflavonoïde (flavonol) (uit Sophora japonica), waarschijnlijk de meest verspreide flavonoïde.

Bioflavonoïden of flavonoïden zijn plantenstoffen die zorgen voor de felle kleuren in fruit, groenten, bloemen, thee, cacao, kruiden, zaden, noten, … Quercetine wordt verondersteld een van de meest actieve ingrediënten van knoflook te zijn en is ook aanwezig in kappertjes, koolsoorten, bessen, druiven, sperziebonen, thee, (rode) ui en appel.

Quercetine fungeert ook als zinkionofoor. Dit betekent dat het de cellulaire opname van zink verhoogt. Kan gecombineerd worden met de 'Vitamine C-1000 met bioflavonoïden'.

Bromelaïne (2000 GDU) is een proteolytisch (eiwitsplitsend) enzym dat wordt gewonnen uit zowel de vrucht als de steel van de ananas. Bromelaïne wordt aan dit product toegevoegd om de werking van de quercetine te ondersteunen. 

QUERCETINE-BROMELAINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Quercetine (dihydraat, uit Sophora Japonica) 400 mg
Bromelaïne (Ananas, Ananas comosus, 2 000 GDU) 100 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), microkristallijne cellulose (stabilisator)

Gebruik
1 à 3 capsules per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Quercetine heeft een bloedverdunnend en suikerverlagend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.BewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen