BROMELAINE (90 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bromelaïne is een eiwitsplitsend enzym

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

BROMELAINE (90 V-CAPS)


Omschrijving
Spijsverteringsenzymen zijn zowel noodzakelijk voor een optimale vertering van voedsel als voor de opname van vetoplosbare vitaminen. Een goede vertering verhoogt de biologische beschikbaarheid van de voedingsstoffen, verbetert de voedseltolerantie en remt de vorming van giftstoffen en andere belastende stoffen in het spijsverteringskanaal. Hierdoor verminderen bijbehorende klachten zoals opgeblazen gevoel, winderigheid, buikpijn, problemen met de stoelgang, vermoeidheid en andere daarmee samenhangende problemen.

Bromelaïne (2000 GDU) is een proteolytisch (eiwitsplitsend) enzym dat wordt gewonnen uit zowel de vrucht als de steel van de ananas. Het is aangetoond dat Bromelaïne even krachtig is als pepsine en trypsine.

Bromelaïne en papaïne (gewonnen uit de Carica-papajaplant) zijn gelijkaardige enzymen qua toepassingen.

BROMELAINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
Bromelaïne (uit ananas – 2 000 Gelatin Digesting Units) 500 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule), microkristallijne cellulose (stabilisator), magnesiumstearaat, siliciumdioxide (antiklontermiddelen)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen