QUERCETINE FORTE (120 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

QUERCETINE
. bezit ontstekingsremmende en antioxidatieve eigenschappen
. ondersteunt het metabolisme zoals bij voedsel- en luchtwegenallergieën
. draagt bij tot een normale ademhaling, hartwerking en gezonde bloedvaten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

QUERCETINE FORTE (120 V-CAPS)


Sophora japonicaQuercetine is een non-citrus bioflavonoïde met antioxidatieve, anticarcinogene en ontstekingsremmende eigenschappen. Bioflavonoïden of flavonoïden zijn plantenstoffen die zorgen voor de felle kleuren in fruit, groenten, bloemen, thee, cacao, kruiden, zaden, noten, … 

Flavonoïden (zoals vooral quercetine, EGCG, citrusflavonoïden, genisteïne, daidzeïne, …) verbeteren de glycemische respons of de reactie op glucose: ze verhogen de uitscheiding en de werking van insuline, maken cellen gevoeliger voor insuline, verbeteren de opname van glucose in de cellen (met of zonder insuline) en verhogen het verbruik van glucose (Hajiaghaalipour F, 2015). Ze hebben een natuurlijke bloedsuikerverlagende werking en remmen de omzetting van glucose in sorbitol bij suikerziekte.

Quercetine wordt verondersteld een van de meest actieve ingrediënten van knoflook te zijn en is ook aanwezig in kappertjes, koolsoorten, bessen, druiven, sperziebonen, thee, (rode) ui en appel.

De werking van quercetine tegen kanker zou gebaseerd zijn op de sterke antioxidatieve eigenschappen, het blokkeren van de woekering van kankercellen en de stimulatie van het immuunsysteem (Prof. Dr. D. Khayat, ‘Kanker voorkomen doe je ook zelf’).

Quercetine remt tevens de aanmaak van ontstekingsbevorderende prostaglandines, histamine en leukotriënen. Quercetine blijkt ook antivirale (herpes) eigenschappen te bezitten, verhoogt de VO2-MAX en is belangrijk bij respiratoire aandoeningen.

Quercetine blijkt de huiddoorbloeding te kunnen verbeteren en het uittreden van vocht uit de haarvaten te verminderen waardoor de behandeling van vochtophoping of oedeem gunstig kan worden beïnvloed. Quercetine kan de vaatwanden verstevigen en de elasticiteit van de bloedvaten langer behouden.

QUERCETINE-FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Quercetine (uit Sophora japonica of honingboom) 400 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag met een beetje water of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Quercetine heeft een bloedverdunnend en suikerverlagend effect.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.BewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen