L-GLUTAMINE POEDER (250 G) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

L-GLUTAMINE
. ondersteunt bij maag- en darmproblemen en beschermt tegen de effecten van alcohol
. draagt bij tot een normale werking van het immuunsysteem
. helpt de wondgenezing
. speelt een positieve rol bij sportieve en mentale prestaties

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-GLUTAMINE POEDER 250 G)


Omschrijving
L-glutamine is een overheersend aminozuur in de ruggemergvloeistof en het serum. Glutamine, doch niet glutaminezuur, kan de hersenbloedbarrière snel passeren. Glutamine is een ‘unieke’ hersenbrandstof. Het beschermt tegen de effecten van alcohol en het vermindert het verlangen naar alcohol en in sommige gevallen naar suiker.

Glutamine is behulpzaam bij het herstel na maagzweren, bij darmproblemen (leaky gut, lekkende darm) en bruikbaar bij depressies. Recent wetenschappelijk onderzoek suggereert dat het lichaam in periodes van stress meer glutamine nodig heeft dan het kan produceren.  Als dit inderdaad het geval is, zou glutamine beschouwd kunnen worden als een ‘voorwaardelijk essentieel’ aminozuur.

L-glutamine is ook de drijvende kracht achter het proces van spieropbouw. Glutamine is het meest voorkomende en meest gebruikte aminozuur in het spierweefsel. Lees meer ...

L-GLUTAMINE POEDER van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling
100 % zuiver L-glutamine poeder 250 g

Gebruik
1 afgestreken maatschepje (= 4 gram) per dag (bij voorkeur buiten de maaltijden) met een beetje water (niet met melk) of zoals voorgeschreven.

Onze aminozuurpreparaten bevatten uitsluitend de natuurlijke L-vormen (Pharmaceutical Grade).

Lees meer over aminozuurtherapie ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen