PERILLA 500 (120 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

PERILLAOLIE
. ondersteunt de normale werking van het metabolisme
. speelt een rol bij het verhelpen van ontstekingen en allergieën
. draagt bij tot het in stand houden van normale hart- en bloedvaten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

PERILLA 500 (120 SOFTGELS)


Omschrijving
Perillaolie wordt geperst uit de zaden van de plant Perilla frutescens (Shiso, Japanse basilicum, Chinese melisse, wilde sesam of zwarte netel). Het is een fantastische bron van omega 3-vetzuren met een heel hoog gehalte (meer dan lijnzaadolie) aan alfalinoleenzuur (ALA, 58 %).

Omega 3-vetzuren hebben een positieve invloed op de prostaglandinenhuishouding. Prostaglandinen (PGE1, PGE2 en PGE3) zijn hormoonachtige stoffen die onder andere een rol spelen bij auto-immuunziekten, ontstekingsreacties, reumatoïde artritis, psoriasis, pijn, koorts, en bevallingen, en de maag, het hart, de bloedvaten en de bloedstolling beïnvloeden.

Perilla draagt bij tot het in stand houden van een goede bloedsuikerspiegel en een normaal cholesterolgehalte en speelt een belangrijke rol bij de preventie van hart- en vaatziekten en allergieën zoals hooikoorts.

Perilla ondersteunt tevens het herstellend vermogen van de huid en wordt daarom veel aangewend bij eczeem en een geïrriteerde, gerimpelde of verouderde huid.

PERILLA-500 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per softgel
Perillaolie (non-GMO, eerste en koude persing, 58 % alfalinoleenzuur, ALA = omega 3, 290 mg ) 500 mg
Vitamine E (d-alfa) (41,66 % ADH) 5 mg

Gebruik
2 à 4 softgels per dag of zoals voorgeschreven.

Lees meer over essentiële vetzuren ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen