EPAMIL FORTE VISOLIE OMEGA 3 (90 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

OMEGA 3
. oefent een gunstige invloed uit op de cholesterol, hart- en bloedvaten
. ondersteunt het metabolisme en de normale hersenfuncties
. helpt bij de zwangerschap, verouderingsprocessen en gewrichtsproblemen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

EPAMIL FORTE VISOLIE OMEGA 3 (90 SOFTGELS)


Omschrijving
EPA (eicosapentaeenzuur) en DHA (docosahexaeenzuur) zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen.

DHA is een bestanddeel van de borstvoeding en essentieel voor de ontwikkeling van de ogen en de hersenen.
Een commissie van de WHO en VN beveelt dan ook aan om DHA toe te voegen aan flesvoeding. Helaas gebeurt dit nog lang niet altijd. Ook blijkt dat de meeste zwangere vrouwen onvoldoende meervoudig onverzadigde vetzuren (en dus ook EPA) via hun voeding opnemen.

Een tekort aan DHA tijdens de ontwikkeling van de foetus en tijdens de groei wordt in verband gebracht met gedrags- en oogproblemen. Visolie kan het triglyceridengehalte en het slechte LDL-cholesterolgehalte in uw bloed doen afnemen en de HDL-waarden of goede cholesterol doen toenemen.

Dagelijks twee gram visolie helpt bijvoorbeeld ook om de spieren bij personen boven de zestig sterk te houden. Visolie is vooral effectief wanneer men regelmatig aan lichaamsbeweging doet. De spieren worden zwakker met de jaren. Te weinig beweging en een niet-optimale voeding liggen aan de basis van spierverlies, wat tot een verhoogd risico op vallen en beenbreuken kan leiden. Lichaamsbeweging stimuleert de spieropbouw en verbetert ook de appetijt. De omega 3-vetzuren uit visolie zijn hierbij een heel nuttige ondersteuning.

EPAMIL FORTE VISOLIE OMEGA 3 van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per softgel
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Visolie 1 000 mg
- EPA (45 % eicosapentaeenzuur) 450 mg
- DHA (10 % docosahexaeenzuur) 100 mg
Vit E (d-alfa) (83,33 % ADH; bevat minimum 55%, 550 mg, omega 3-vetzuren) 10 mg

Gebruik
1 à 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Lees meer over essentiële vetzuren ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen