ALFA VITAMINE D3 - 2000 IU (120 SOFTGELS) (ALFA BY NUTRIFARMA NUTRICEUTICALS)

. vitamine D3 draagt bij tot een betere immuniteit, sterkere botten en spieren

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

ALFA VITAMINE D3 - 2000 IU (120 SOFTGELS)


Omschrijving
Voor een betere immuniteit, sterke botten en spieren.

Vitamine D is één van de weinige vitaminen die het lichaam zelf kan aanmaken. Dat gebeurt in de huid dankzij het zonlicht. Bij te weinig zon of tijdens de wintermaanden, als de zon niet krachtig genoeg is, hebben veel mensen een vitamine D-supplement nodig. Vitamine D3 is de beste door het lichaam opneembare vorm en 5 to 10 keer doeltreffender dan vitamine D2. Alfa vitamine D3 is van natuurlijke oorsprong en bevat olijfolie om de opneembaarheid van vitamine D3 in het lichaam nog te vergroten.

WAAROM KIEZEN VOOR ALFA VITAMINE D3?
Vitamine D3 draagt ​​bij tot:

  • het behoud van de normale spierfunctie
  • het behoud van normale botten
  • het behoud van normale tanden
  • een normaal calciumgehalte in het bloed en een normale opname / gebruik van calcium en fosfor in ons lichaam
  • een normale werking van het immuunsysteem

Vitamine D helpt het risico op vallen als gevolg van houdingsinstabiliteit en spierzwakte te verminderen. Vallen is een risicofactor voor botbreuken bij mannen en vrouwen van 60 jaar en ouder.
Vitamine D draagt ​​bij tot de normale werking van het immuunsysteem bij kinderen en is nodig voor normale botgroei en ontwikkeling bij kinderen.

WAT MAAKT ALFA VITAMINE D3 ZO UNIEK?

  • Alfa Vitamine D3 is afkomstig van een natuurlijke bron. In voeding komt vitamine D voor in de vormen D2 en D3. Echter, enkel D3 (cholecalciferol) is de biologisch actieve vorm van vitamine D en is 5 tot 10 keer actiever dan D2.
  • Alfa Vitamine D3 bevat olijfolie om de opneembaarheid van vitamine D3 in het lichaam nog te vergroten.

ALFA VITAMINE D3 van Nutrifarma is vrij van allergenen (gluten houdende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Ingrediënten per softgel
Vitamine D3 (cholecalciferol) 50 mcg - 2000 IU - 1000 % RI*
Olijfolie 147 mg

*RI: referentie-inname

Gebruik
1 softgel per dag, in te nemen bij een maaltijd. Het dagelijks innemen van vitamine D geeft betere resultaten dan 1 keer per week 1 inname. Vitamine D3 omzetten naar de actieve vitamine D in het bloed heeft magnesium nodig. Wanneer u merkt dat uw vitamine D gehalte in het bloed na inname van vitamine D niet stijgt, kan dit te wijten zijn aan een magnesium tekort. Suppleer daarom verspreid over de dag met 2 à 3 capsules alfa magnesium.

Opmerkingen
Samen met Alfa Magnesium voor het behoud van de botmassa.

Lifestyle
Wat kan u zelf doen?

1. Voeding: voedingsmiddelen rijk aan vitamine D3 zijn levertraan en vette vissoorten, colostrum of moedermelk, volle zuivel en eieren.
2. Onder invloed van het zonlicht wordt in de huid, op basis van cholesterol, vitamine D gemaakt. Een huid die ingesmeerd is met een zonnebeschermingsfactor maakt geen vitamine D aan. Tijdens de maanden mei en oktober, maak door 15 min in de zon te zijn met een onbedekte huid voldoende vitamine D aan. In de winter is het zonlicht onvoldoende krachtig.
3. Drink voldoende water. Water is het transportmiddel bij uitstek om al jouw bouwstoffen of nutricijnen doorheen heel je lichaam te transporteren. Drink 1,5 l water verspreid over de dag.
4. Vaak is er ten gevolge van de luchtvervuiling in grote steden te weinig daglicht om voldoende vitamine D aan te maken, zelfs tijdens de zomer. Achter glas maak je ook geen vitamine D aan.
5. Daar vitamine D een vet oplosbare vitamine is, wordt dit nutricijn best opgenomen samen met een maaltijd die plantaardige oliën bevat zoals noten, boter, olijfolie of andere plantaardige vetten van eerste persing.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden. Te bewaren op een droge en koele plaats.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen