VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE (90 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

. draagt bij tot een normale functie van het immuunsysteem (vit D3 en vit A), een normale celdeling (D3) en normale celdifferentiatie (A), het behoud van normale slijmvliezen en een normale huid (A) en het behoud van normale botten en spierfunctie (D)

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE (90 CAPS)


Omschrijving
VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE van Mannavital bevat de combinatie van 2 onafscheidelijke vitaminen, die vooral in synergie bijdragen tot een sterke weerstand en die in hun best opneembare vorm worden aangeboden. Dit voedingssupplement bevat met 3000 IU vitamine D een werkzame dosis van vitamine D, maar heeft het voordeel ook de “co-partner” van vitamine D aan te bieden: vitamine A. Want langdurige inname van vitamine D alleen, kan de werkzaamheid van en de reserve aan vitamine A doen afnemen. Verder draagt dit voedingssupplement ook bij tot het behoud van normale huid en slijmvliezen (vit A), botten en tanden (vit D3).  

Waarom u kiest voor VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE:

  • Ze bevat de optimale synergie van twee vitamines, die als co-partners elementair zijn voor een normale immuniteit.
  • Beide vitamines worden in hun ideale vorm en aan een veilige dosis aangeboden.
  • Draagt ook bij tot normale botten (vit D), normale slijmvliezen en huid (vit A).

VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE van Mannavital draagt bij tot een normale functie van het immuunsysteem (vit D3 en vit A), een normale celdeling (D3) en normale celdifferentiatie (A), het behoud van normale slijmvliezen en een normale huid (A) en het behoud van normale botten, tanden en spierfunctie (D).

Actieve ingrediënten per capsule
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1500 % RI*) 3000 IU of 75 mcg
Vitamine A (retinylpalmitaat, 150 % RI*) 4000 IU of 1200 mcg RE
*RI = Referentie-inname

Gebruik
Jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen: 1 capsule bij een hoofdmaaltijd, met een glas water.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen