VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE (90 CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

VITAMINE D3 + VITAMINE A
. voor een sterke weerstand en een tolerant immuunsysteem
. ook belangrijk voor normale celdelingen en sterke botten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE (90 CAPS)


Omschrijving
De “co-partners” voor een sterke weerstand, een tolerant immuunsysteem, normale celdelingen en stevige botten.

Gezien het grote belang van een adequate vitamine D-bloedspiegel, zijn we blij dat de wetgever tegenwoordig een dagdosis van 3000 IU toelaat in een voedingssupplement. Maar dergelijke dosis houdt wel een potentieel gevaar in: dat ze de “antagonist” vitamine A in het lichaam tegenwerkt; en dit zeker bij vegetariërs die te weinig (plantaardige) bètacaroteen omzetten tot (dierlijke) vitamine A. Bij toediening van hogere doses vitamine D3 geldt dus: “geen D zonder A”. Daarom wordt het duo VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE nu samen aangeboden in het gamma van Mannavital. Naast het feit dat dit duo onmisbaar is voor een sterke weerstand tegen infecties, is het ook zeer belangrijk voor een “tolerant” immuunsysteem waardoor allergieën en auto-immuunziekten afgeremd worden. En tenslotte is dit duo ook in synergie ook belangrijk voor normale celdelingen en sterke botten.

De belangrijkste toepassingen van VITAMINE D3 + VITAMINE A FORTE van MannaVital:

  • Preventie en aanpak van alle mogelijke infecties (virale en bacteriële infecties, griep, verkoudheden, keel-, neus- en oorinfecties, bronchitis…): vitamine D3 is de “immunomodulator” waarvoor alle witte bloedcellen receptoren vertonen en is daardoor onmisbaar voor een sterke weerstand. Vitamine A dan weer, bepaalt vooral de sterkte en integriteit van de slijmvliezen en bevordert de aanmaak van immuunglobuline A (IgA), dat de lokale weerstand van de slijmvliezen mee bepaalt. Samen leggen ze de fundamenten van een sterk immuunsysteem.
  • Afremmen van auto-immuniteit (Reumatoïde artritis, Ziekte van Crohn, Colitis ulcerosa, Thyreoïditis, MS…) en allergieën (hooikoorts, astma, huidallergieën zoals netelroos en zonneallergie, voedingsintoleranties): de vitaminen D en A zijn zeer belangrijk voor een “tolerant” immuunsysteem. Dat wil zeggen voor een immuunsysteem dat niet te sterk of onnodig reageert tegen ongevaarlijke componenten of organismen zoals niet-ziekmakende virussen en bacteriën, pollen, gluten, caseïnes, plantenlectines, ...
  • Preventie van en ondersteuning bij kanker: waar vitamine D3 vooral bijdraagt tot normale celdelingsprocessen, is vitamine A vooral belangrijk voor een normale celdifferentiatie. Hoe vlotter de celdelingen verlopen en hoe beter de normale celkenmerken zijn uitgesproken, des te minder de kans op kwaadaardige ontaarding.
  • Osteoporose: vitamine D (opname van calcium en fosfor) en vitamine A (antioxidante bescherming), dragen in synergie bij tot sterke botten.

Actieve ingrediënten per capsule
Vitamine D3 (cholecalciferol, 1500 % RI*) 3000 IU of 75 mcg
Vitamine A (retinylpalmitaat, 150 % RI*) 4000 IU of 1200 mcg RE
*RI = Referentie-inname

Gebruik
Jongeren vanaf 11 jaar en volwassenen: 1 capsule bij een hoofdmaaltijd, met een glas water.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen