VITAMINE D3 1000 IU (120 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. vitamine D3 draagt bij tot een betere immuniteit
. goede opneembaarheid
. kleine parels die makkelijk in te slikken zijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

VITAMINE D3 1000 IU (120 SOFTGELS)


Omschrijving
Wetenschappelijke analyses hebben aangetoond dat we in tal van organen en weefsels beschikken over Vitamine D-receptoren. Vitamine D heeft dan ook een heel brede werking in ons lichaam. Het speelt ook een rol in het celdelingsproces en het beïnvloedt onze stemming en ons welzijn. Heel wat Belgen hebben overigens een tekort aan vitamine D. Deze vitamine is slechts schaars aanwezig in onze voeding (vette vis en eieren) en kan wel worden aangemaakt uit het UV-B-licht van de zon, maar dat is alleen van mei tot en met oktober krachtig genoeg om vitamine D aan te maken. Daar komt nog bij dat ouderen, kinderen en personen met een donkere huidskleur gevoelig zijn voor een vitamine D-tekort.

Vitamine D3 draagt bij tot:

  • de normale opname van calcium en fosfor
  • een normaal calciumgehalte in het bloed
  • de instandhouding van gezonde botten en tanden
  • de instandhouding van de normale spierwerking
  • een normale werking van het immuunsysteem

Vitamine D3 (cholecalciferol) is de meest gebruikte vitamine D-vorm.

VITAMINE D3 1000 IU van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per softgel (parel)
Vitamine D3 (cholecalciferol; 1000 IU; op basis van zonnebloemolie) 25 mcg - 500 % ADH

Zonnebloemolie (vulstof), glycerol (geleermiddel), water, gelatine (omhullingsmiddelen)

Gebruik
1 à 3 softgel(s) per dag, met wat water innemen, bij voorkeur tijdens of na de maaltijd of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Vitamine D (D3) werkt nauw samen met vele andere voedingsstoffen, vitaminen en mineralen om zo een grote reeks van complexe biochemische functies te kunnen vervullen. Belangrijk om te weten is dat vitamine D voor de omzetting naar de actieve vorm in het bloed magnesium nodig heeft en in dit proces ook verbruikt. WANNEER MEN EXTRA VITAMINE D3 GEBRUIKT DUS OOK EXTRA MAGNESIUM NEMEN! Als men dat niet doet kunnen vervelende ‘neveneffecten van vitamine D’ ontstaan die in werkelijkheid symptomen zijn van een groeiend magnesiumgebrek, of erger, men denkt dat men lijdt aan een overdosis vitamine D.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen