DHA FORTE (120 SOFTGELS)

DHA
. draagt bij tot de normale ontwikkeling van de ogen en de hersenen
. ondersteunt de zwangerschap en de borstvoeding
. helpt studenten tijdens de examenperiode

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

DHA FORTE (120 SOFTGELS)


Omschrijving
DHA (docosahexaeenzuur) en EPA (eicosapentaeenzuur) zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren voor de mens. De belangrijkste bron is vette vis. EPA dient in het lichaam te worden omgezet in DHA. Bij kinderen blijkt dit proces niet makkelijk te verlopen.

DHA is een bestanddeel van de borstvoeding en essentieel voor de ontwikkeling van de ogen en de hersenen. Een commissie van de WHO en VN beveelt dan ook aan om DHA toe te voegen aan flesvoeding. Helaas gebeurt dit nog lang niet altijd. Ook blijkt dat de meeste zwangere vrouwen onvoldoende meervoudig onverzadigde vetzuren (en dus ook EPA) via hun voeding opnemen.

Een tekort aan DHA tijdens de ontwikkeling van de foetus en tijdens de groei wordt in verband gebracht met gedrags- en oogproblemen.

DHA FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per softgel
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Visolie (60 % omega 3-vetzuren) 1 000 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 500 mg
EPA (eicosapentaeenzuur) 100 mg
Vitamine E (gemengde tocoferolen) 3 mg

Gebruik
1 à 3 softgels per dag of zoals voorgeschreven.

Lees meer over essentiële vetzuren ...

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen