DHA FORTE (120 SOFTGELS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. DHA (docosahexaeenzuur) is een belangrijk omega 3-vetzuur
. tevens belangrijk voor zwangere vrouwen en kinderen
. capsules kunnen opengeprikt worden

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

DHA FORTE (120 SOFTGELS)


Omschrijving
DHA en EPA zijn de twee belangrijkste omega 3-vetzuren. De grootste concentratie van DHA in het lichaam bevindt zich in de hersenen, het zenuwstelsel en het netvlies. Het is dan ook van groot belang bij de ontwikkeling van het centrale zenuwstelsel, het geheugen, de reactietijd en het gezichtsvermogen. Ook bij kinderen speelt DHA een belangrijke rol, omdat het een impact kan hebben op het gedrag en de cognitie van het kind. Zwangere vrouwen zijn gebaat bij de extra inname van DHA, omdat het zorgt voor de normale groei en ontwikkeling van de hersenen, de zenuwen en de ogen. Onze DHA-forte wordt aangeboden in triglyceridevorm en is bijgevolg goed opneembaar.

DHA draagt bij tot de instandhouding van:

  • een normaal gezichtsvermogen (bij min. dagelijkse inname van 250 mg)
  • een normale hersenfunctie (bij min. dagelijkse inname van 250 mg)
  • een normaal triglyceridengehalte in het bloed (bij min. dagelijkse inname van 2000 mg)

DHA en EPA dragen bij tot de normale werking van het hart (bij min. dagelijkse inname van 250 mg EPA en 250 mg DHA). DHA en EPA dragen bij tot de instandhouding van de normale bloeddruk.

De dagelijkse inname van EPA en DHA mag samen niet meer dan 5000 mg bedragen.

DHA FORTE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per softgel
EXTRA STERKE FORMULE VOOR EEN OPTIMAAL RESULTAAT
Visolie* (60 % omega 3-vetzuren) 1 000 mg
DHA (docosahexaeenzuur) 500 mg

EPA (eicosapentaeenzuur), vitamine E (gemengde tocoferolen), gelatine (omhullingsmiddel), glycerol (geleermiddel), allergeen info: vis

Gebruik
1 à 3 softgels per dag of zoals voorgeschreven.

* De olie wordt gewonnen uit verschillende soorten vis, die kunnen variëren afhankelijk van specifieke productcodes, maar kan ook anchovis (Engraulis ringens en/of Engraulis encrasicolus), sardien (Sardinops sagax en/of Sardina Pilchardus), makreel (Trachurus symmetricus), Skipjack (Katsuwonas pelamis), geelvintonijn (Thunnus albacares), Albacore (Thunnus alulunga), Bigeye (Thunnus obesus) bevatten gevangen in de Stille Oceaan, de Noord-Atlantische Oceaan, de Indische Oceaan en/of andere oceaanwateren, indien nodig.
De visserij op deze soorten volgt de richtlijnen van de FAO en wordt door de overheid streng gecontroleerd om de duurzaamheid te waarborgen.
Al onze leveranciers bestrijden ook illegale, niet-gereglementeerde en niet-gerapporteerde (IUU) visserij.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen