KRUIDENINFUSIE GEZONDE LUCHTWEGEN ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten: tijm, kaasjeskruid, vlier, salie, zoethout en sleutelbloem

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADROME KRUIDENINFUSIE GEZONDE LUCHTWEGEN ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie gezonde luchtwegen
De kruideninfusie Gezonde Luchtwegen is een subtiele synergie van 6 bio planten: Tijm, die bijdraagt tot gezonde luchtwegen en die helpt vrij te ademen. Kaasjeskruid, vlier, salie, zoethout en sleutelbloem, die de luchtwegen verzachten en die traditioneel worden ingezet om een geïrriteerde keel en mond te verlichten. Een intense en evenwichtige kruideninfusie met aromatische toetsen van tijm en met de zoete en houtige tonen van zoethout. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Echte tijm* (Thymus vulgaris), groot kaasjeskruid* (Malva sylvestris), vlier* (Sambucus nigra), echte salie* (Salvia officinalis), zoethout* (Glycyrrhiza glabra), gulden sleutelbloem* (Primula veris). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Afgeraden voor kinderen. In geval van hypertensie, niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen