KRUIDENINFUSIE URINEWEGEN( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten: guldenroede, moerasspirea, zwarte bes, jeneverbes, zoethout

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADROME KRUIDENINFUSIE URINEWEGEN( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie urinewegen
Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder: Guldenroede, die bijdraagt tot een gezonde functie van de urinewegen. Moerasspirea, zwarte bes en jeneverbes, traditioneel ingezet voor de lichaamsdrainage en om de eliminatie te bevorderen. Zoethout, dat bijdraagt tot het behoud van gezonde urinewegen. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Echte guldenroede* (Solidago virgaurea), moerasspirea* (Filipendula ulmaria), zwarte bes* (Ribes nigrum), zoethout* (Glycyrrhiza glabra), jeneverbes* (Juniperus communis). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Afgeraden voor kinderen en personen die allergisch zijn voor salicylzuurderivaten. In geval van hypertensie, niet langer dan 6 weken gebruiken zonder medisch advies. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen