KRUIDENINFUSIE LEVER EN GALWEGEN ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten: paardenbloem, mariadistel, stinkende gouwe, pepermunt en rozemarijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADROME KRUIDENINFUSIE LEVER EN GALWEGEN ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie lever en galwegen
Een frisse en aangename kruideninfusie met een dominante muntsmaak, gekoppeld aan de subtiele aromatische tonen van rozemarijn. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder: Paardenbloem, die bijdraagt tot het behoud van een vlotte eliminatie via de lever en urinewegen. Mariadistel, traditioneel ingezet als draineur van de lever en om bij te dragen tot een gezonde leverfunctie. Stinkende gouwe, die bijdraagt tot een gezonde leverfunctie en tot de lichaamszuivering. Pepermunt en rozemarijn, die bijdragen tot een vlotte spijsvertering. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Groene thee* (Camellia sinensis), ruwe berk* (Betula pendula), sporkehout* (Frangula alnus), moerasspirea* (Filipendula ulmaria), citroengras* (Cymbopogon citratus), Chinese kaneel* (Cinnamomum aromaticum), blaaswier* (Fucus vesiculosus). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Afgeraden voor personen die allergisch zijn voor salicylzuurderivaten. Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langdurig gebruiken. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen