KRUIDENINFUSIE ONTSPANNING ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten: citroenmelisse, kamille, passiebloem, geurig ijzerhard, eenstijlige meidoorn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 7

LADROME KRUIDENINFUSIE ONTSPANNING ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie ontspanning
Een zachte en weldoende infusie, met de bloemige tonen van kamille en de citroentonen van geurig ijzerhard en citroenmelisse. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO planten, waaronder: Citroenmelisse, kamille en passiebloem, traditioneel ingezet om hun relaxerende en rustgevende werking en die bijdragen tot ontspanning en het mentale welbevinden. Ijzerhard, dat spanningen en prikkelbaarheid helpt te verlichten. Meidoorn, gekend om zijn kalmerende en relaxerende werking. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Citroenmelisse* (Melissa officinalis), geurig ijzerhard* (Aloysia triphylla), eenstijlige meidoorn* (Crataegus monogyna), echte kamille* (Matricaria chamomilla), passiebloem* (Passiflora incarnata), agave-extract*, essentiële olie van litsea* (Litsea cubeba). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen