KRUIDENINFUSIE SPIEREN EN GEWRICHTEN ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 7 BIO planten: moerasspirea, brandnetel, duivelsklauw, kurkuma, zwarte bes, rozemarijn

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 6

LADROME KRUIDENINFUSIE SPIEREN EN GEWRICHTEN ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie spieren en gewrichten
Een kruideninfusie met een subtiele natuurlijke smaak, gedragen door de kruidige tonen van kurkuma. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 7 BIO planten, waaronder: Moerasspirea, brandnetel, duivelsklauw en kurkuma die bijdragen tot het behoud van het comfort en de souplesse van de gewrichten. Zwarte bes, traditioneel ingezet om de beweeglijkheid van de gewrichten te bevorderen en die bijdraagt tot soepele gewrichten. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Moerasspirea* (Filipendula ulmaria), es* (Fraxinus excelsior), grote brandnetel* (Urtica dioica), duivelsklauw* (Harpagophytum procumbens), zwarte bes* (Ribes nigrum), rozemarijn* (Rosmarinus officinalis), kurkuma* (Curcuma longa). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Afgeraden voor personen die allergisch zijn voor salicylzuurderivaten.  Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen