KRUIDENINFUSIE AFSLANKING ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. de kruideninfusie afslanking is een subtiele synergie van 7 BIO planten: groene thee, blaaswier, witte berk, sporkehout, moerasspirea en kaneel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADROME KRUIDENINFUSIE AFSLANKING ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie Afslanking
Een zachte, lichte en aromatische infusie, met de zoetige en kruidige tonen van kaneel. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 7 BIO planten, waaronder: Groene thee en blaaswier, traditioneel ingezet om het afslanken te bevorderen, naast een aangepast dieet. Berk die de eliminatie en de afslanking bevordert en sporkehout die bijdraagt tot een regelmatige transit. Moerasspirea, traditioneel ingezet om de eliminatie te bevorderen en kaneel voor een vlotte spijsvertering. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Groene thee* (Camellia sinensis), ruwe berk* (Betula pendula), sporkehout* (Frangula alnus), moerasspirea* (Filipendula ulmaria), citroengras* (Cymbopogon citratus), Chinese kaneel* (Cinnamomum aromaticum), blaaswier* (Fucus vesiculosus). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 à 3 tassen per dag om te genieten van de weldadige werking van deze infusie. 

Opmerkingen
Afgeraden voor personen die allergisch zijn voor salicylzuurderivaten. Afgeraden voor zwangere en zogende vrouwen en voor kinderen jonger dan 12 jaar. Niet langdurig gebruiken. Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen