KRUIDENINFUSIE BLOEDDRUK EN CIRCULATIE ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, olijfblad, rode wijnstok, meidoorn, hibiscus, citroenmelisse, marjolein

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

LADROME KRUIDENINFUSIE BLOEDDRUK EN CIRCULATIE ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie bloeddruk en circulatie
Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 6 BIO planten, met: Olijfblad en rode wijnstok, die bijdragen tot het behoud van een normale bloeddruk. Meidoorn en hibiscus, die de circulatie ondersteunen en citroenmelisse en marjolein die helpen te ontspannen. De aromatische tonen van marjolein, gecombineerd met de subtiele zure smaak van hibiscus en de citroentint van melisse, verwennen je smaakpapillen. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Eenstijlige meidoorn* (Crataegus monogyna), olijfblad* (Olea europaea), rode wijnstok* (Vitis vinifera), hibiscus* (Hibiscus sabdariffa), citroenmelisse* (Melissa officinalis), marjolein* (Origanum majorana ). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Om maximaal te genieten van deze infusie: drink 2 à 3 tassen, verdeeld over de dag. 

Opmerkingen
Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl. 

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen