KRUIDENINFUSIE KURKUMA MIX VITALITEIT ( 20 BUILTJES) (LADRÔME LABORATOIRE)

. een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO kruidige planten: kurkuma, gember, kaneel, zwarte peper, kruidnagel

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

LADROME KRUIDENINFUSIE KURKUMA MIX VITALITEIT ( 20 BUILTJES)


De weldadige effecten van Kruideninfusie kurkuma mix vitaliteit
Een infusie met een intense smaak, die de kruidige tonen van gember en kurkuma combineert met de warme en prikkelende tonen van zwarte peper. Een harmonieuze kruideninfusie, op basis van een subtiele synergie van 5 BIO kruidige planten, waaronder: Kurkuma, die bijdraagt tot een positieve en evenwichtige mentale instelling. Gember en kaneel, die stimulerende en aansterkende eigenschappen vertonen en zo vermoeidheid afhouden, waarbij kaneel ook over aanzienlijke antioxiderende eigenschappen beschikt. Zwarte peper, die een verkwikkende werking uitoefent en kruidnagel dat gekend is om zijn antioxiderende werking. Biologische kruideninfusie. Doosje van 20 builtjes. Zonder suikertoevoeging, lactosevrij, glutenvrij niet-gecertificeerd, vegan.

Ingrediënten
Kurkuma* (Curcuma longa) 45%, gember* (Zingiber officinale), Chinese kaneel* (Cinnamomum aromaticum), zwarte peper* (Piper nigrum), kruidnagel* (Syzygium aromaticum). (*) Ingrediënten afkomstig van Biologische Landbouw.

Gebruik
Een theebuiltje in een tas brengen, met kokend water overgieten en 3 à 5 minuten laten trekken. Drink 2 tassen per dag, bij voorkeur in de ochtend, om te genieten van de weldadige werking van deze infusie.

Opmerkingen
Bewaren op een koele, droge en donkere plaats. Een voedingssupplement is geen vervanging voor een evenwichtige en gevarieerde voeding, noch voor een gezonde levensstijl.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen