BACOPA 400 - 45 % BACOSIDES (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

BACOPA 400 - 45 % BACOSIDES (60 V-CAPS)


Omschrijving
Bacopa monnieri (of Brahmi, een bekend middel uit de Ayurveda) is een plant met actieve bacosides (A t.e.m. V) en is beroemd geworden als tonicum voor de hersenen. Deze bacosides hebben een unieke functie. Ze staan in om het hersenmembraan te beschermen tegen acetylcholine-uitputting. Een vermindering van acetylcholine leidt tot verminderde alertheid, aandachtsproblemen en moeilijkheden bij het onthouden van informatie. Het enzyme cholinesterase breekt acetylcholine af, en ligt daardoor aan de basis van deze problemen.

Bacopa monnieri staat bekend om zijn cognitief verbeterende eigenschappen en wordt ingeschakeld bij angst en nervositeit, geestelijke uitputting en neerslachtigheid, geheugenverlies, aandachtsstoornissen met hyperactiviteit (ook bij kinderen) en rusteloosheid. Het verlicht en voorkomt stress en bevordert een gezonde nachtrust. Bacopa versterkt de denkkracht en wordt ook wel een "anti-aging preparaat voor de hersenen" genoemd.

BACOPA 400 - 45 % BACOSIDES van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Bacopa monnieri droogextract (volledige plant) 400 mg
45 % bacosides
Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling)
Microkristallijne cellulose (stabilisator)
Magnesiumstearaat, siliciumdioxyde (antiklondermiddelen)
 
Gebruik
1 à 2 capsules per dag, bij voorkeur tijdens de maaltijden, met een beetje water of zoals voorgeschreven.
 
Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt. 

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen