STRESS COMPLEX (60 CAPS) (NATURAL ENERGY)

STRESS COMPLEX
. is aangewezen bij stress, hoge werkdruk, overbelasting, nervositeit, angst, paniekaanvallen, slapeloosheid, vermoeidheid, uitputting

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 5

STRESS COMPLEX (60 CAPS)


Omschrijving
STRESS COMPLEX is een synergetisch samengesteld voedingssupplement dat de weerstand tegen stress vergroot én de schadelijke gevolgen van stress vermindert. Een langdurige overbelasting van lichaam en geest veroorzaakt verschillende negatieve effecten zoals een onevenwicht in de voedingsstatus door een verhoogd gebruik van voedingsstoffen, een versnelling van het verouderingsproces en een verzwakking van het immuunsysteem.

Een zéér belangrijk component in STRESS COMPLEX van Natural Energy is magnesium, een mineraal waarvan wetenschappelijk is bewezen dat het bijdraagt tot een normale werking van onze zenuwcellen en zo bijdraagt tot een normaal functioneren van onze psyche. Vitamine B1, B2, B3, B6 en B8 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.

Ingrediënten per 2 capsules
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Gelatine
Magnesium (magnesiumglycerofosfaat) 123,76 mg (33 % RI*)
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat)
Vitamine B1 (thiamine HCL) 3,52 mg (320 % RI*)
Vitamine B5 (calcium-D-pantothenaat) 3,4 mg (56,67 % RI*)
Vitamine B6 (pyridoxine HCL) 3,28 mg (234,29 % RI*)
Vitamine B2 (riboflavine) 2 mg (142,86 % RI*)
Vitamine B12 (methylcobalamine) 1.000 mcg (40.000 % RI*)
Vitamine M (foliumzuur) 200 mcg (100 % RI*)
*RI: Referentie inname

Gebruik
2 capsules per dag, ‘s morgens bij het ontbijt of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen