MACA PLATINUM (60 V-CAPS)

MACA
. maakt de vrouw meer vrouw en de man meer man (libido)
. draagt bij tot een gezonde levenslust
. ondersteunt tijdens de overgang (menopauze) en perioden van stress
. geeft meer energie en onderhoudt de weerstand

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MACA PLATINUM (60 V-CAPS)

macaMaca (familie van de Brassicaceae) wordt gekweekt onder ideale omstandigheden op meer dan 4000 meter hoogte in de Andes en profiteert van een zeer mineraalrijke bodem en zuivere lucht. Maca bevat daardoor een zeer brede waaier aan mineralen, vitaminen, proteïnen, lipiden, antioxidanten, isothiocyanaten, anthocyanen, isoflavonen en glucosinolaten (macaïnes).

Al in de tijd van de Inca's werd het bijzondere knolgewas maca of de 'Peruviaanse ginseng' ingezet om het energiepeil te verbeteren op lichamelijk en geestelijk vlak. Zoveel eeuwen later is de gunstige, sterk ondersteunende werking van de macawortel ook gedocumenteerd (Dr. Chacon, Lima 2001) en kan maca vooral worden ingezet om de rijpere vrouw en man meer levenslust te geven en het libido te ondersteunen. Bij de man blijkt maca ook de zaadproductie te bevorderen en gunstige resultaten te geven bij goedaardige prostaatproblemen. Bij de vrouw helpt maca de menopauzale klachten te onderdrukken tijdens de overgang.

Maca is een natuurlijk adaptogeen, immunostimulerend en onderhoudt het aanpassingsvermogen bij ongunstige omstandigheden.
 
MACA PLATINUM van MannaVital wordt gekweekt zonder herbiciden, pesticiden of insecticiden, is volkomen veilig en wordt heel goed opgenomen in het lichaam.

Actief ingrediënt per 2 plantaardige capsules
Maca (Lepidium peruvianum, 25 mg verse wortel) gestandaardiseerd op 0,6 % glucosinolaten of macaïnes (concentratie 6:1) 833 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij   

Gebruik
1 à 2 capsules per dag in te nemen met een glas water bij voorkeur tijdens het ontbijt en het middagmaal of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Ontvang 5 % korting bij aankoop vanaf € 100 ... en gratis levering in België vanaf € 49 Verbergen