MACA PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

MACA
. maakt de vrouw meer vrouw en de man meer man (libido)
. draagt bij tot een gezonde levenslust en een normaal testosterongehalte
. ondersteunt tijdens perioden van stress met geestelijke en lichamelijke energie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MACA PLATINUM (60 V-CAPS)


macaMaca (familie van de Brassicaceae) wordt gekweekt onder ideale omstandigheden op meer dan 4000 meter hoogte in de Andes en profiteert van een zeer mineraalrijke bodem en zuivere lucht. Maca bevat daardoor een zeer brede waaier aan mineralen, vitaminen, proteïnen, lipiden, antioxidanten, isothiocyanaten, anthocyanen, isoflavonen en glucosinolaten (macaïnes).

Al in de tijd van de Inca's werd het bijzondere knolgewas maca of de 'Peruviaanse ginseng' ingezet om het energiepeil te verbeteren op lichamelijk en geestelijk vlak. Zoveel eeuwen later is de gunstige, sterk ondersteunende werking van de macawortel ook gedocumenteerd (Dr. Chacon, Lima 2001) en kan maca vooral worden ingezet om de rijpere vrouw en man meer levenslust te geven en het libido (de seksuele energie) te ondersteunen. Bij de man blijkt maca ook de zaadproductie te bevorderen en gunstige resultaten te geven bij goedaardige prostaatproblemen. Bij de vrouw helpt maca de menopauzale klachten te onderdrukken tijdens de overgang.

Maca is een natuurlijk adaptogeen, immunostimulerend en verhoogt het aanpassingsvermogen bij ongunstige omstandigheden.

De formule van MACA PLATINUM werd opgewaardeerd (2019) en heeft als basis twee extracten die elkaar aanvullen voor een optimale werking.

Maca Tonic® accentueert de uitzonderlijke voedingsrijkdom van maca met vooral een positief effect op energiepeil, stressbestendigheid en levenslust.

Maca Pure® accentueert vooral de inhoudsstoffen die inwerken op libido, vruchtbaarheid en die een gezonde derde leeftijd bevorderen.

Maca Platinum bevat nu ook de bioactieve vorm van vitamine B6 om het hormonale peil nog beter te regelen en om de werking van de voortplantingsorganen en het behoud van een normaal testosterongehalte nog beter te ondersteunen is er gecheleerde zink aan toegevoegd.

MACA PLATINUM van MannaVital wordt gekweekt zonder herbiciden, pesticiden of insecticiden, is volkomen veilig en wordt heel goed opgenomen in het lichaam.

Actieve ingrediënten per 2 plantaardige capsules
Maca (Lepidium peruvianum), ratio 8:1 (Maca Tonic®) 660 mg
Maca (Lepidium peruvianum), gestandaardiseerd op 0,6 % macamiden en macaënen (Maca Pure®) 300 mg
Zink o.v.v. zinkbisglycinaat (2 caps = 100 % RI*, 3 caps = 150 % RI*) 10 mg 
Vitamine B6 o.v.v. pyridoxal-5’-fosfaat (2 caps = 100 % RI*, 3 caps = 150 % RI*) 1,4 mg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan
*RI: referentie-inname

Gebruik
2 maal per dag 1 capsule (of uitzonderlijk 3 capsules per dag) in te nemen met een glas water bij voorkeur tijdens het ontbijt en het middagmaal of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen