ASHWAGANDHA PLATINUM BIO (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

ASHWAGANDHA
. ontspant en onderhoudt de weerstand tegen stress
. normaliseert het geheugen en concentratievermogen, het energiepeil en prestatievermogen bij man en vrouw
. draagt bij tot een optimale emotionele balans

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ASHWAGANDHA PLATINUM BIO (60 V-CAPS)


ashwagandhaAshwagandha of Indiase ginseng (Withania somnifera) behoort tot de groep van “adaptogene” planten die het aanpassingsvermogen van het lichaam verhogen bij ongunstige omstandigheden. Ashwagandha is het sterkst wetenschappelijk onderbouwde adaptogeen voor minder stress en meer energie.

Vooral op het vlak van stressbestendigheid, geheugen- en concentratievermogen, energie, prestatievermogen en seksueel functioneren, mag van ashwagandha een gunstig effect en mentale boost verwacht worden. Het past als gegoten voor de persoon die door een stressvolle, westerse levenswijze minder goed tot rust komt, slecht slaapt en zwakker presteert op fysiek en geestelijk vlak. Tevens wordt het seksueel functioneren (libido) ondersteund en blijft men jong van lichaam en geest; maakt de man meer man en de vrouw meer vrouw. 

ASHWAGANDHA PLATINUM van MannaVital bevat een hoogkwalitatief en biologisch totaalextract van de ashwagandhawortel (KSM-66®) dat door zijn sterke wetenschappelijke onderbouwing in tal van klinische studies als de “beste ginseng” beschouwd wordt.

Actief ingrediënt per plantaardige capsule  
Ashwagandha (Withania somnifera) KSM-66® 300 mg
Biologisch totaalextract van de wortel zonder bovengrondse delen, “full spectrum” met alle werkzame ingrediënten in hun natuurlijke verhouding (vnml. de alkaloïden withanine, somniferine, tropine en de steroïde lactonen die “withanoliden” worden genoemd)
Gestandaardiseerd om minstens 5 % withanoliden te bevatten
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij

Gebruik
2 capsules per dag, één ’s morgens en één ‘s avonds of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Ashwagandha onderdrukt de werking van tamoxifen (oestrogeenblokker bij borstkanker) niet.
Er zijn wel interacties mogelijk met immunosuppressiva, sedativa en schildklierhormoon.

Een  voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen