ADRENEX (60 CAPS) (NATURAL ENERGY)

ADRENEX
. wordt gebruikt bij kortstondige vermoeidheid
. stresssituaties, burn-out
. verminderde stressresistentie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 4

ADRENEX (60 CAPS)


Omschrijving
In ons energiemetabolisme speelt de bijnier een fundamentele rol. De bijnier is immers verantwoordelijk voor de productie van onze pro- en anti-stress hormonen. Deze hormonen zijn niet alleen nodig voor het mogelijk maken van de vlucht- of vechtreactie tijdens stresssituaties, diezelfde hormonen zijn ook medebepalend voor een optimale energiehuishouding.In overmatige stresssituaties kan zowel de bijnierschors als het bijniermerg uitgeput raken. Deze bijnieruitputting is een van de voornaamste oorzaken van kortstondige vermoeidheid.ADRENEX van Natural Energy is een combinatie van 6 natuurlijke adaptogenen die samen de functie van de bijnier optimaal ondersteunen zonder de bijnier extra te belasten zodat een verdere uitputting van de bijnier wordt voorkomen. Deze perfect uitgekiende combinatie kan met succes worden gebruikt bij kortstondige vermoeidheid, stresssituaties, verminderde stressresistentie en burn-out.

Ingrediënten per 2 capsules
Lepidium peruvianum G. Chacón de Popovici (maca) droog extract 300 mg
Pinus sylvestris L. (grove den) droog extract 300 mg
L-tyrosine 250 mg
Ocimum basilicum L. (basilicum) droog extract 50 mg
Centella asiatica (L.) Urb. (gotu kola) droog extract 50 mg
Commiphora mukul Engl. droog extract (guggul) 50 mg
Schisandra chinensis (Turcz.) Baill. droog extract  50 mg
Antiklontermiddelen (magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Gelatine 

Gebruik

2 capsules samen in te nemen 's morgens of zoals voorgeschreven.Opmerking
Niet gebruiken beneden de 12 jaar.

Niet gebruiken met anticoagulantia.
Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen