ENERGY COMPLEX (60 CAPS) (NATURAL ENERGY)

ENERGY COMPLEX
· aanbevolen bij vermoeidheid, uitputting en energietekort
· voor een gezonde werking van ons zenuwstelsel
. ideaal voor de bestrijding van de ‘winterdip’ of 'lenteblues'

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

ENERGY COMPLEX (60 CAPS)


Omschrijving
ENERGY COMPLEX bevat vitamines, mineralen en plantenextracten die het natuurlijke energiesysteem van het lichaam herstellen en stimuleren, het afweersysteem versterken en de mentale focus verbeteren. Deze formule is een natuurlijke ondersteuning bij moeheid en uitputting in een hoogtechnologische, hectische maatschappij, verbetert de prestaties en zorgt voor een sneller herstel na inspanning.

Energy Complex is een uitgekiende formule die carnitine, glutamine, ornithine, D-ribose en Rhodiola rosea combineert en verder werd verrijkt met Vitamine B3 en B6.
Vitamine B3 en B6 dragen bij tot een vermindering van moeheid en uitputting.
Vitamine B3 en  B6 dragen eveneens bij tot een normale functie van ons zenuwstelsel en een normale werking van onze psyche.

Energy Complex ondersteunt namelijk het ATP-metabolisme. Dit is het lichaamseigen energieomzettingssysteem. Onze lichaamscellen zijn immers zelf in staat om een overvloed aan energie te produceren. De unieke samenstelling van vitamines, mineralen en energiegevende plantenextracten helpen alle cellen in het lichaam te herstellen en optimaal te functioneren, zodat het lichaam op een meer doeltreffende wijze energie kan produceren. Het resultaat is zuivere, natuurlijke, oorspronkelijke energie, zoals de energie die een spelend kind heeft.

Omdat ENERGY COMPLEX van Natural Energy alle cellen beter helpt functioneren, zal men niet alleen meer energie krijgen, de algemene gezondheid zal eveneens verbeteren. Dagelijkse inname verhoogt de weerstand, verbetert de mentale focus en zorgt ervoor dat haren, huid en nagels sterker worden.

Gezonde, natuurlijke energie haalt men niet uit oppeppers, maar uit het eigen lichaam. Oppeppers verwekken een korte, tijdelijke ‘boost’, maar ondermijnen de gezondheid op lange termijn. Gezonde energie zorgt ervoor dat men langdurig vitaal en alert blijft, helder denkt, goed functioneert en urenlang zonder moe te worden efficiënt kan werken.

Ingrediënten per 2 capsules
L-carnitine tartraat 460 mg
L-glutamine 300 mg
L-ornithine 200 mg
Rhodiola rosea L. (rozenwortel) gestand. extract 200 mg
D-ribose 40 mg
Vitamine B3 (nicotinamide) 6 mg (37,50 % RI*)
Vitamine B6 (pyridoxine HCL) 6 mg (428,57 % RI*)
Antiklontermiddelen (calciumcarbonaat, magnesiumsilicaat, magnesiumstearaat, siliciumdioxide)
Gelatine
Kleurstoffen (rood ijzeroxide, titaandioxide)
*RI: Referentie inname

Gebruik
2 capsules ’s morgens bij het ontbijt of zoals voorgeschreven.

Opmerking
Kinderen, zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven, raadpleeg voor gebruik uw apotheker.
Informeer bij gelijktijdige inname van geneesmiddelen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Het merk ‘Natural Energy’ is ontstaan vanuit de praktijkervaring van een aantal artsen als antwoord op de toename aan chronische aandoeningen en energie-gerelateerde klachten zoals CVS, fibromyalgie, burn-out en depressie in onze maatschappij. Vanuit de filosofie van ‘Mens sana in corpore sano’ werd een breed gamma aan specifieke voedingssupplementen ontwikkeld die huisartsen en therapeuten in staat stelt een behandeling op maat van de patiënt te adviseren en voor te schrijven.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen