RHODIOLA ROSEA (60 V-CAPS) (CHINA NATURE FORMULAS)

. moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl
. gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/62
Aantal: 2

RHODIOLA ROSEA (60 V-CAPS)


Omschrijving
RHODIOLA ROSEA* van China Nature is een moderne samenstelling op basis van traditionele Chinese inzichten maar aangepast aan de moderne levensstijl.

Rhodiola, rozewortel, arctische wortel, gouden wortel of soms de ginseng van de 21ste eeuw genoemd, is een plant die vooral in de koude noordelijke streken zoals Scandinavië en Rusland groeit. 

Het gebruik van rhodiola gaat terug tot de Vikings, die de plant gebruikten om hun kracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Rhodiola werd traditioneel gebruikt om het fysieke uithoudingsvermogen en de prestaties op het werk te ondersteunen.

Rhodiola (Rhodiola rosea, rozenwortel) is een adaptogeen dat zijn functie te danken heeft aan zijn actieve stoffen salidroside en rosavine. Adaptogenen verhogen het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden. Rhodiola draagt bij tot meer stressbestendigheid. Rhodiola helpt bij een zenuwachtig gevoel (EFSA-ID 2659), draagt bij tot normale mentale prestaties (EFSA-ID 3877) en is goed voor onze hart- en bloedvaten (EFSA-ID2376).

Gestandaardiseerde en volledig spectrum extracten
China Nature kiest voor het gebruik van volledige spectrum extracten omdat ze de gehele plant vertegenwoordigen zoals de natuur het heeft bedoeld in tegenstelling tot het afzonderen van één of meerdere bestanddelen. De plant behoudt daardoor zijn natuurlijke integriteit en balans met als resultaat dat alle natuurlijke metabolieten harmonieus samenwerken.

China Nature werkt samen met een van de grootste producenten van GMP in China en met Phoenix in het VK en CMC in Nederland, twee van de grootste distributeurs, elk met een opleidingscentrum.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen en vertegenwoordigen de krachtigste vorm op de markt met een concentratie van 5:1 of 7:1.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van Rhodiola rosea 100 %
Geen additieven
Geen bewaarmiddelen

Netto: 30 g
Oorsprong: China
Fabrikant: Tian Jiang

RHODIOLA bevat extracten 7:1 van
Rhodiola rosea:
gebruikte deel: wortel
familie: Crassulaceae
afkomst: Noord-China
eigenschap: koud
smaak: zoet
actieve bestanddelen: salidroside, rosavine (antioxidanten) 

Gebruik
2-3 capsules (hydroxypropylmethylcellulose) 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen