MACA 500 (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. lepidium myennii - Peruviaanse ginseng
. fungeert als adaptogeen
. heeft een impact op de energiebalans, hormonale balans en het uithoudingsvermogen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

MACA 500 (60 V-CAPS)

Omschrijving
Maca (familie van de Brassicaceae) wordt gekweekt onder ideale omstandigheden op meer dan 4000 meter hoogte in de Andes en profiteert van een zeer mineraalrijke bodem en zuivere lucht. Maca bevat daardoor een zeer brede waaier aan mineralen, vitaminen, proteïnen, lipiden, antioxidanten, isothiocyanaten, anthocyanen, isoflavonen en glucosinolaten (macaïnes). 

Al ten tijde van de Inca’s werd het bijzondere knolgewas maca of de “Peruviaanse ginseng” ingezet om het energiepeil te verbeteren en in het bijzonder om het vrouwelijke en mannelijke systeem en de vitaliteit te ondersteunen. 

Maca wordt ook in het lijstje van de adaptogenen geplaatst. Adaptogenen ondersteunen het lichaam in de omgang met biochemische, fysiologische en psychologische stressfactoren. Verder heeft onderzoek uitgewezen dat Maca een gunstige invloed heeft op de ongemakken tijdens de menopauze. Dagelijks gebruik van 1000 mg Maca of meer helpt bij vermoeidheid en verhoogt de vitaliteit (EFSA-ID 3864).

MACA 500 van Deba Pharma bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.  

Ingrediënten per plantaardige capsule
Maca (Lepidium myenii, extract van verse macawortel 4-8:1) 500 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige omhulling), microkristallijne cellulose (stabilisator), siliciumdioxide (antiklontermiddel)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag in te nemen met een glas water bij voorkeur tijdens het ontbijt en het middagmaal of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
BewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewarenBewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen