L-CARNITINE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

. bevat 500 mg carnitine
. natuurlijke L-vorm van carnitine met biologische activiteit

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

L-CARNITINE (60 V-CAPS)


Omschrijving
L-carnitine wordt in het lichaam gevormd uit L-lysine en L-methionine. Vitamine C is onmisbaar voor deze omzetting. L-carnitine staat erom bekend de langeketenvetzuren te kunnen transporteren naar de energiecentrales van onze cellen (en dus de vetverbranding te stimuleren). In deze energiecentrales worden bij zuurstofgebruik ook schadelijke zuurstofradicalen geproduceerd. Naarmate we ouder worden, zijn we minder in staat om deze zuurstofradicalen te neutraliseren, waardoor er extra schade kan optreden in de energiecentrales van onze cellen (mitochondriën). L-carnitine kan in combinatie met alfa-liponzuur een positieve invloed hebben op dit proces.

Mogelijke symptomen van een tekort aan L-carnitine zijn: snel optredend vermoeidheidsgevoel, spierzwakte, verzuring en algemene zwakte.

Suppletie met L-carnitine vermindert de totale vetmassa. De werking van het aminozuur L-carnitine berust voor een groot deel op zijn rol bij de energieprocessen in de cellen (NUTR.NEUROSCI.2003;6 (3):189-196).

L-CARNITINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Ingrediënten per plantaardige capsule
L-carnitine 500 mg (van 746 mg L-carnitinebitartraat)
L-lysine HCl 5 mg

Hydroxypropylmethylcellulose (plantaardige capsule)

Gebruik
1 à 2 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen