ACETYL-L-CARNITINE (60 V-CAPS) (DEBA PHARMA HEALTH PRODUCTS)

ACETYL-L-CARNITINE
. draagt bij aan normale geestelijke functies zoals geheugen en concentratie
. speelt een rol bij de normale energievoorziening en uithouding
. ondersteunt de wondgenezing

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

ACETYL-L-CARNITINE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Acetyl-L-carnitine, ALC of ALCAR is een voorloper van acetylcholine en speelt een heel belangrijke rol bij de mitochondriale werking en dus bij de energieproductie in het lichaam.

ALC zou tevens een belangrijke bijdrage leveren aan de bescherming van de hersenen tegen veroudering. De toediening van 500 mg ALC per dag blijkt een verbetering teweeg te brengen van verschillende dementiesymptomen. Een ander onderzoek bij ouderen wees uit dat ALC, onder de vorm van een supplement, effectief is bij de behandeling van depressie en gedragsstoornissen. De inname van ALC blijkt daarenboven geen nefaste bijwerkingen te vertonen.

Acetyl-L-carnitine bezit verder dezelfde eigenschappen als L-carnitine maar passeert beter de celmembranen (onder andere de bloedhersenbarrière). De passage door de mitochondriale membranen verloopt ook vlotter waardoor sneller energie kan worden afgeleverd. Lees meer ...

ACETYL-L-CARNITINE van Deba Pharma is hypoallergeen en bevat geen bewaarmiddelen, kunstmatige kleur- of smaakstoffen, gist, suiker, lactose, gluten, maïs, soja, zout, zetmeel, melk en tarwe.

Samenstelling per plantaardige capsule
Acetyl-L-carnitine 500 mg

Gebruik
1 capsule per dag of zoals voorgeschreven.

Opmerking
De laatste tijd staat de combinatie van acetyl-L-carnitine en alfa-liponzuur erg in de belangstelling. Daarnaast zijn ook vitamine B-complex, lecithine (bevat fosfatidylcholine en fosfatidylserine) en omega 3-vetzuren goede synergisten.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen