POSITIVE MIND & ENERGY (60 V-CAPS) (MOODLAB HAPPY MOOD)

. ginseng en rhodiola dragen bij tot een positief effect op uw fysieke en mentale energie
. saffraan draagt bij tot een emotionele balans en een happy mood

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

POSITIVE MIND & ENERGY (60 V-CAPS)

Omschrijving
Een energie boost kan wonderen doen.
U hebt last van mentale en fysieke vermoeidheid? De vitaliteit van vroeger lijkt verdwenen? U snakt naar nieuwe stimulansen, naar herwonnen energie? Blijf niet bij de pakken zitten: Postive Mind & Energy geeft u een krachtige duw in de rug.

Wat is de  kracht van POSITIVE MIND & ENERGY?

 • Energie boost:
  Futloosheid² en lusteloosheid¹ kunnen een gevolg zijn van langdurige negatieve (stress)gevoelens of van professionele vermoeidheid. De werkzame saffraan¹ in Positive Mind & Energy verzacht uw mentale dip en zorgt voor een welgekomen opkikker.
 • TRIPLE action:
  Positive Mind & Energy brengt de boost die u nodig hebt tijdens een mentale dip. Enerzijds ondersteunt de saffraan¹ uw positiviteit en levensvreugde. Anderzijds hebben de ginseng² en de Rhodiola² een positief effect op uw fysieke & mentale energie.
 • Wetenschappelijk onderbouwd:
  Positive Mind & Energy bevat het uiterst kwalitatieve Saffranum®, afkomstig van de hoogwaardige Crocus sativus stempels. De werking van saffraan¹ op vlak van het mentale welzijn is wetenschappelijk bewezen. Ginseng² is sinds eeuwen de gekende energiebrenger, maar ook de Rhodiola² kan zijn bewezen werking claimen als fysieke en mentale booster.

Een synergie van ingrediënten, 100 % natural botanicals.

 • Het is bekend dat saffraan¹ de gemoedstoestand verbetert. De vele actieve verbindingen (safranal, crocines en picrococines) in saffraan¹ stimuleren de afgifte van de juiste neurotransmitters (serotonine, dopamine en noradrenaline) om gelukkig en gezond te blijven. Aan de saffraan¹ werden 2 boosters toegevoegd die uw fitheid en vitaliteit² ondersteunen.
 • Panax ginseng² is een oude Chinese medicinale plant waarvan de wortel een positief effect heeft op mentale en fysieke prestaties² en uw energiepeil boost².
 • Rhodiola² of rozenwortel staat bekend om zijn sterke werking tegen vermoeidheid² en zijn positieve invloed op herstel. Dit adaptogeen geeft u een fysiek en mentaal² duwtje in de rug.

Ingrediënten per 2 vegetarische capsules
Crocus sativus stigma Saffranum* (actieve hoeveelheid) 30 mg
Panax ginseng (20 % ginsenosiden) 400 mg
Rhodiola rosea (1 % rosavine - 3 % salidroside 300 mg

*Safranal: >5 %, Crocine: >12 %, Picrocrocine: >10 %

Ginseng extract (Panax ginseng C.A. Mey.), Rhodeola rosea extract (Rhodiola rosea L.), vulstof: Acacia seyal (Acacia seyal Delile), Saffron crocus (Crocus sativus L.), coating: vegecaps (hydroxypropyl methyl cellulose)

Gebruik
Startdosis:
Tijdens uw startkuur bevelen we 2 capsules per dag aan. 1 capsule ’s morgens en 1 ’s middags, telkens voor de maaltijd.
Voor een goede nachtrust wordt een inname 's avonds afgeraden. De aanbevolen doorlooptijd van uw startkuur bedraagt minimum 20 dagen.

Onderhoudsdosis:
We raden een onderhoudsdosis van 1 capsule elke morgen aan en dit zolang u extra energie nodig hebt.

Extra:
Indien uw negatieve gevoelens echt doorwegen, geven we het advies om een extra capsule Positive Mind & Balance bij in te nemen zolang u het nodig acht.

Opmerkingen
Niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Niet gebruiken tijdens zwangerschap of borstvoeding.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen