POSITIVE MIND & SLEEP (60 V-CAPS) (MOODLAB HAPPY MOOD)

. Positive Mind & Sleep draagt naast een goed gemoed bij aan het sneller inslapen en beter doorslapen
. alles voor uw goede nachtrust waardoor u 's morgens uitgerust en fit wakker wordt

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

POSITIVE MIND & SLEEP (60 V-CAPS)


Omschrijving
Slapeloos? Kent u dat gevoel als u doodmoe in bed kruipt: piekeren, woelen, elk uur van de nacht zien passeren? Uw hoofd zit vol en u vindt geen rust. Hoe kunt u dan ’s morgens fris en vrolijk opstaan?
Uw slaap is essentieel om te recupereren. Niet voldoende slapen kan u onderuit halen, dit moet u vermijden. Ga op tijd naar bed, probeer nog wat te ontspannen voor het slapengaan, ook Positive Mind & Sleep kan u ondersteunen bij het inslapen en doorslapen², bovendien is dit een volledig natuurlijk hulpmiddel.

Een frisse start van de dag, op en top fit met POSITIVE MIND & SLEEP?

 • Happy en uitgeslapen: 
  Prikkelbaarheid en vermoeidheid kunnen een gevolg zijn van slapeloze nachten. De werkzame saffraan¹ in Positive Mind & Sleep verzacht uw mentale dip. De melissa² en de valeriaan² ondersteunen bij het inslapen en het doorslapen.
 • Natuurlijk en geen gewenning: 
  Positive Mind & Sleep ondersteunt mensen zowel bij het inslapen² en doorslapen² met een volledig natuurlijk voedingssupplement, dat geen gewenning veroorzaakt.
 • Wetenschappelijk onderbouwd:
  Positive Mind en Sleep is opgebouwd uit een selectie kwalitatieve planten en hoogwaardige ingrediënten en is samengesteld volgens wetenschappelijk onderbouwde formules.

Een synergie van ingrediënten, 100 % natural botanicals.

 • Melissa Officinalis
  Citroenmelisse is een vaste plant van de lipbloemenfamilie (limiaceae), zoals de naam verklapt heeft ze een citroengeur. Het is een krachtige natuurlijke rustgever en heeft een positief effect op het inslapen. Door zijn milde ontspannende eigenschappen treedt er ook een verlichting op in het spijsverteringsstelsel, wat ook een gunstig element is om de slaap te vatten.
 • Valeriana Officinalis
  Echte valeriaan is een kruidachtige plant uit de kamperfoeliefamilie (Caprifoliaceae) In de Griekse oudheid werd valeriaan al gebruikt als medicinaal kruid. De naam is afgeleid van het Latijnse werkwoord ‘valere’ wat ‘in goede gezondheid verkeren’ betekent. Deze plant bevat onder meer GABA en Valepotriaten, deze werkzame stoffen bevorderen een goede slaapkwaliteit en vergemakkelijken het inslapen en doorslapen.
 • Saffraan
  Het is bekend dat saffraan¹ de gemoedstoestand verbetert. De vele actieve verbindingen in saffraan¹ stimuleren de afgifte van de juiste neurotransmitters om gelukkig en gezond te blijven. Bovenop de saffraan, die rust in uw hoofd brengt, werden nog 2 rustgevende ingrediënten toegevoegd.

Ingrediënten per 2 vegetarische capsules
Crocus sativus stigma Saffranum* (actieve hoeveelheid) 30 mg 
Valeriaan (0,3 % valerininezuur)  500 mg
Citroenmelisse (2,5 % extract) 400 mg

*Safranal: >5 %, Crocine: >12 %, Picrocrocine: >10 %

Echt valeriaanextract (Valeriana officinalis L.), Citroenmelisse extract (Melissa Officinalis L.), vulstof: Acacia seyal (Acacia seyal Delile), coating: vegecaps (hydroxypropylmethylcellulose), Saffraankrokus (Crocus sativus L.)

Gebruik
Startdosis:
Tijdens uw startkuur bevelen we 1 à 2 capsules per dag aan. Afhankelijk van de noodzaak.
Telkens ten nemen 1 uur voor het slapengaan.
Om gemakkelijker in te slapen worden alle schermen (tv, pc,..) ook 1 uur voor het slapengaan afgeraden.

Onderhoudsdosis:
Positive mind & Sleep kan langdurig doorgenomen worden, gezien er geen gewenning optreedt.

Extra:
Positive mind & Sleep kan gecombineerd worden met de andere supplementen uit het Moodlab gamma.

Opmerkingen
Bewaren op een droge en koele plaats buiten het bereik van kinderen. Niet geschikt voor kinderen beneden de 12 jaar. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap of borstvoeding. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van geneesmiddelen tegen depressie.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen