SAFFRAAN PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

SAFFRAAN
. draagt bij tot een positieve stemming en meer emotionele balans
. bevordert een rustige en ontspannen houding en een gezonde slaap
. ondersteunt het emotionele evenwicht en de mentale gezondheid

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SAFFRAAN PLATINUM (60 V-CAPS)


Omschrijving
Tegenslagen, prestatiedruk, tonnen negatief nieuws … heel wat mensen moeten afrekenen met negatieve gevoelens. Gelukkig bewijzen steeds meer studies dat saffraanstampers in de correcte dosis en kwaliteit - zoals SAFR’INSIDE® in SAFFRAAN PLATINUM van Mannavital - zeer goede resultaten geven bij milde tot matige vormen van depressiviteit. Ook een rustgevende werking bij zenuwachtigheid, prikkelbaarheid en angsten is aangetoond en door de bescherming van het zenuwweefsel merkt men ook een gunstig effect bij geheugen- en concentratiestoornissen, beginnende dementie en ADHD.

SAFFRAAN PLATINUM is niet alleen biologisch van kwaliteit, het bevat naast het wetenschappelijk onderzochte SAFR’INSIDE® met EXTRAMEL® ook nog een bijzonder meloenextract, dat als leverancier van het sterkste antioxidans, SOD of superoxidedismutase, nog meer de celbeschermende werking op het zenuwstelsel in de verf zet.

Saffraan draagt bij tot een positieve stemming en meer emotionele balans, een rustige en ontspannen houding en een gezonde slaap.


SAFFRAAN PLATINUM van MannaVital bevat BIO-saffraanextract van de allerhoogste, Iraanse topkwaliteit en is gestandaardiseerd om minstens 2 % safranal, 3 % crocine en 12 % saframotivines te bevatten. Bevat ook BIO-meloenextract met 180 IU van het primaire antioxidans Superoxide Dismutase SOD per dagdosis.
 
Actieve ingrediënten per vegetarische capsule
BIO-Saffraan, stempels (Crocus sativus, 2 % safranal, 3 % crocines; SAFR’INSIDE®) 15 mg
BIO-Meloenextract (Cumumis melo, met 140 IU SOD B of superoxide dismutase B; EXTRAMEL® ) 5 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
Vegan

Gebruik
2 capsules per dag; in bijzondere omstandigheden, 3 capsules per dag of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen