IMMUNOTON FORTE (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

IMMUNOTON FORTE
. met echinacea, umckaloabo, zink en selenium en de vitaminen A, C en D
. draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem en een sterke weerstand
. verzacht de keel en de luchtwegen en zorgt voor meer ademhalingscomfort

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

IMMUNOTON FORTE (60 V-CAPS)


Omschrijving
Bij acute winterse aanvallen van de luchtwegen is het belangrijk om zo goed mogelijk vreemde indringers af te weren teneinde weer snel fit te zijn. Immunoton Forte bevat hiertoe de probate synergie van twee kruiden die bijdragen tot een sterke afweer en meer ademhalingscomfort: de Indiase echinacea (KalmCold®) en de Zuid-Afrikaanse Umckaloabo en dit in hun correcte, wetenschappelijk onderzochte doseringen. Daarnaast zitten in Immunoton Forte de voor de weerstand meest essentiële mineralen en vitaminen, zink en selenium en de vitaminen A, C en D in hun actiefste vorm en meest aangewezen dosis, die bijdragen tot de normale werking van het immuunsysteem en tot een sterke weerstand, keel en luchtwegen verzachten en die zorgen voor meer ademhalingscomfort.

Echinacea is een populair middel tegen allerhande griepale symptomen en infecties van de bovenste luchtwegen (neusverkoudheden, sinusitis, bronchitis, ..).

Umckaloabo (Pelargonium sidioides) verbetert de lichaamsweerstand door middel van het galluszuur en de methylesters die erin aanwezig zijn. Het ondersteunt het lichaam in de strijd tegen virussen en bacteriën en helpt slijm op te lossen. In de longen voorkomt het de aanhechting van virussen en bacteriën op de longslijmvliezen. Het verhindert tevens de uitbreiding van de reeds aanwezige virussen. Algemeen gezien verkort het de ernst en de duur van keel-, neus- en luchtwegeninfecties zoals bij een verkoudheid, bronchitis, sinusitis, tonsilitis, rhinitis, otitis media (middenoorontsteking), angina, keelontsteking of griep. Pelargonium sidioides kan ook worden ingezet bij maag- en darmklachten. Het voorkomt bijvoorbeeld dat de Helicobacter pylori of 'spiraalvormige bacterie van de maagportier' zich aan de maagwand vasthecht.

IMMUNOTON FORTE van MannaVital wordt heel goed opgenomen in het lichaam.

Actieve ingrediënten per 3 vegetarische capsules
Umckaloabo of geranium (Pelargonium sidioides), 25 % galluszuur 300 mg
Indiase echinacea of Indiase gentiaan of  Kalmegh (Andrographis paniculata), 33 % andrographolides (KalmCold®) 200 mg
Vitamine C (L-ascorbinezuur = 300 % RI*) 240 mg
Zink (o.v.v. zinkbisglycinaat = 225 % RI*) 22,5 mg
Vitamine A (o.v.v retinylacetaat = 150 % RI*) 1200 mcg
Selenium (o.v.v seleniumgist = 190 % RI*) 105 mcg
Vitamine D3 (cholecalciferol = 500 % RI*) 1000 IU of 25 mcg
Glutenvrij niet-gecertificeerd
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij
*RI: referentie-inname

Gebruik
3 maal per dag 1 capsule of zoals voorgeschreven.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen