SHIITAKE PLATINUM (60 V-CAPS) (MANNAVITAL NATURAL PRODUCTS)

SHIITAKE
. draagt bij tot een goed afweermechanisme
. kan een rol spelen bij de preventie en aanpak van infecties
. ondersteunt lichaam en geest bij zware aandoeningen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

SHIITAKE (60V-CAPS)

 

shiitakeAl eeuwen wordt de shiitake paddenstoel in Azië ingezet om de natuurlijke afweer van het organisme te ondersteunen. Als shiitake evenwel een bijzonder fermentatieproces ondergaat, dan worden de werkzame componenten, de beta-1,3/1,6-glucanen omgezet in kleinere en beter opneembare alfaglucanen die nog dieper kunnen inwerken.

Shiitake Platinum van Mannavital bevat een bijzonder, via een gestandaardiseerd fermentatieproces verkregen, extract van de zwamvlok (het mycelium) van de shiitake paddenstoel. Door het fermentatieproces werden de weerstandsverhogende bèta-1,3/1,6- glucanen enzymatisch gesplitst tot alfaglucanen met een kortere ketenlengte, een betere opneembaarheid en een diepere inwerking. Dit gepatenteerde extract is als AHCC of Active Hexose Correlated Compound het onderwerp van 20 klinische en 100 preklinische studies.

Shiitake kan gebruikt worden om uw weerstand te ondersteunen (immunostimulatie) en ter preventie van infecties bij risicopatiënten (eventueel in combinatie met VITAMINE D3, SELENIUM en ZINK). In Aziatische klinieken wordt shiitake ingezet ter preventie van hospitaalinfecties.

Wetenschappelijke studies geven verder aan dat shiitake een belangrijke ondersteunende rol kan spelen bij ernstige aandoeningen, chemotherapie en een gestoorde leverwerking. CURCUMA kan deze eigenschappen daarbij nog verder stimuleren.

SHIITAKE PLATINUM van MannaVital is vrij van gluten en lactose, zonder suikertoevoeging en wordt heel goed opgenomen in het lichaam.

Actief ingrediënt per plantaardige capsule
Shiitake gefermenteerd en geconcentreerd extract van shiitake (Lentinula edodes) met minimum 10 % alfaglucanen (AHCC of Active Hexose Correlated Compound) in een complex met o.a. alfacyclodextrine voor een optimale opname (= 500 mg actief per capsule)  230 mg
Zonder suikertoevoeging
Lactosevrij   

Gebruik
2 capsules per dag in te nemen met een glas water bij voorkeur bij het ontbijt en het avondmaal.
Voor een intensieve begeleiding de inname best beginnen met 3 maal 2 capsules per dag gedurende minstens 3 weken.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.Bewaren

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen