ALFA IMMUNITY (60 CAPS) (ALFA BY NUTRIFARMA NUTRICEUTICALS)

. unieke combinatie van de plantenextracten uit arabinogalactan, vlierbes en astragalus, met vitamine C en zink
. draagt bij tot het optimaliseren van uw weerstand

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 2

ALFA IMMUNITY (60 CAPS)


Omschrijving
Biedt een krachtige en veelzijdige oplossing om uw weerstand te optimaliseren en dit door op de verschillende afweermechanismen van het lichaam in te werken. De unieke combinatie van de plantenextracten uit arabinogalactan, vlierbes en astragalus, met vitamine C en zink.

De rol van het immuunsysteem is om ons te beschermen tegen ziektekiemen, bacteriën, virussen, enz. Het bestaat uit een complex netwerk van cellen, organen en systemen in uw lichaam die u daadkrachtig bijstaan om weerstand te bieden aan de vele confrontaties met ziektekiemen in de winter, tijdens reizen, of andere uitdagende situaties.

Wanneer onze weerstand niet krachtig genoeg is, vermenigvuldigen deze boosdoeners zich heel snel en ontstaan verkoudheden, oorontstekingen, verstopte neus, griep, … met veelvuldig antibiotica gebruik als gevolg. Bij zware inspanningen en vermoeidheid kan het immuunsysteem zeker wat extra ondersteuning gebruiken. Alfa Immunity speelt in op de 3 barrières waaruit uw afweermechanisme bestaat.

Waarom kiezen voor Alfa Immunity?
Alfa Immunity is een krachtige en veelzijdige oplossing om uw weerstand te optimaliseren, omdat het de verschillende barrières ondersteunt. Traditionele geneesmiddelen gaan echter enkel de symptomen onderdrukken. De ingrediënten van Alfa Immunity bevorderen het natuurlijk afweersysteem van de lichaamscellen:

 • Vitamine C, zink en de antioxidanten uit astragalus en vlierbes dragen bij tot de bescherming van cellen en weefsel tegen oxidatieve stress en de instandhouding van een normale huid (barrière 1).
 • Arabinogalactan en astragalus bevatten vezels (polysachariden) die een rijke voedingsbron zijn voor onze darmflora (barrière 2).
 • Vitamine C en zink dragen bij tot de normale werking van het immuunsysteem (barrière 3).

Wat maakt Alfa Immunity zo uniek?

 • Zink in citraatvorm zorgt voor een goede opneembaarheid van zink.
 • L-ascorbinezuur is een natuurlijk en goed opneembare vitamine C.
 • Vlierbes (Sambucus nigra) is rijk aan antioxidanten, anthocyaninen en flavanoïden.
 • Astragalus in een gestandardiseerde vorm met 70 % polysachariden en rijk aan antioxidan-
  ten.
 • Arabinogalactan ondersteunt de productie van korteketenvetzuren in de darm (darmflora).
 • De synergie van de 3 plantenextracten met vitamine C en zink optimaliseert de werking van ieder ingrediënt afzonderlijk.

ALFA IMMUNITY van Nutrifarma is vrij van allergenen (glutenhoudende granen, soja, melk, ei, vis, schaaldieren, selder, mosterd, noten, sesamzaad, sulfiet, lupine, weekdieren en aardnoten).

Ingrediënten per 6 vegetarische capsules
Arabinogalactan 1500 mg
Gewone vlier (bessenextract) 1500 mg
Astragalus wortelextract (70 % polysacchariden) 300 mg
Vitamine C 180 mg - 225 % RI*
Zink (citraat) 22,5 mg - 225 % RI* 
*RI : Referentie-inname 

Larix occidentalis Nutt., Sambucus nigra L., HPMC (capsule), Astragalus membranaceus Moench, L-ascorbinezuur, zinkcitraat, microkristallijne cellulose (vulstof), siliciumdioxide, magnesium stearaat (antiklontermiddel)

Gebruik
6 vegetarische capsules per dag gedurende de eerste 6 dagen, verdeeld over de dag. Nadien, bijvoorbeeld tijdens de winterperiode, 2 vegetarische capsules per dag. In te nemen bij de maaltijd. Kan langdurig genomen worden. 

Opmerkingen
Bij gebruik van immuunverlagende medicijnen en cortisone bij auto-immuunziekten is het raadzaam vooraf uw arts te raadplegen. 

Lifestyle
Wat kan u zelf doen?

1. Suikers en fruitsappen verlagen uw weerstand. Eet niet als u geen honger hebt. Als u honger hebt, eet wat soep of een bouillon.
2. Drink veel water, eventueel aangevuld met citroensap, of drink rustgevende thee.
3. Slaap voldoende; 8 u slaap is ideaal om uw weerstand op te krikken.
4. Zorg voor goede verluchting van de ruimte. Indien mogelijk ga in de buitenlucht. Adem ook langzaam in en uit, zodat de opgenomen zuurstof de tijd heeft om in uw lichaam binnen te komen.
5. Koorts is een reactie van een krachtig immuunsysteem, ondersteun dit in eerste instantie met afkoeling en rust.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen