GINSENG TONICUM EXTRACT VAN DE LEVENSWORTEL (500 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. extract van ginseng die een normaal energiemetabolisme ondersteunt
. ideaal om te gebruiken in periodes die extra energie vergen van het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Aantal: 9

GINSENG TONICUM EXTRACT VAN DE LEVENSWORTEL (500 ML)


Omschrijving
Extract van ginseng, die een normaal energiemetabolisme ondersteunt, is ideaal om te gebruiken in periodes die extra energie vergen van het lichaam (bv. studenten, mensen met een stressvol beroepsleven, sporters, senioren en na ziekte, …). Door de vloeibare vorm en snelle opname kan het gemakkelijk op elk moment van de dag worden ingenomen.

Ginseng (Panax ginseng) werd door de oude Chinezen ‘KONING DER KRUIDEN’ genoemd en wordt al duizenden jaren in de Chinese geneeskunde gebruikt. In het Nederlands vertaald betekent ginseng ‘menswortel’. Dit was nochtans niet de naam die eraan gegeven werd, men gebruikte eveneens termen als ‘Wortel van het Eeuwige Leven’, ‘Levenselixir’, ‘Gezondheid van de Mens’ en ‘Wonderbaarlijk Kruid’. Ginseng (Panax ginseng) is één van de beroemdste, meest gewaarde en meest verkochte kruiden ter wereld. De populaire wortel, die traag groeit en pas na minstens drie jaar bruikbaar wordt, bestrijkt een gigantisch indicatiegebied. Panax ginseng barst van ginsenosiden, fytosterolen, vetzuren, mineralen, vitaminen, aminozuren, gezonde suikers, zetmeel, enzymen en vezels. 

Mede is een alcoholische drank die gemaakt wordt door honing en water te laten vergisten.

Invertsuiker heeft een heel fijne structuur en wordt gemaakt door suikerstroop te combineren met een kleine hoeveelheid zuur (zoals wijnsteenzuur of citroensap) en dat te verhitten. Dit zorgt voor de afbraak van saccharose in twee componenten glucose (druivensuiker) en fructose (vruchtensuiker).

GINSENG TONICUM van Bijenhof heeft een alcoholisch volumepercentage van 13 %.

Ingrediënten
Mede (honingwijn)
Invertsuiker
Kandijsuiker
Hydro-alcoholisch extract van ginsengwortel (Panax ginseng) 32 g

Gebruik
1 x per dag een maatbeker van 10 ml bij het ontbijt.

Opmerking
Niet toedienen aan kinderen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen