GINSENG TONICUM EXTRACT VAN DE LEVENSWORTEL (500 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

GINSENG TONICUM EXTRACT VAN DE LEVENSWORTEL
. beschermt tegen alle vormen van tijdelijke stress
. vertraagt het ouderdomsproces en bestrijdt tijdelijke vermoeidheid
. geeft vitaliteit en helpt om uitputtingssituaties te overkomen

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

GINSENG TONICUM EXTRACT VAN DE LEVENSWORTEL (500 ML)


Omschrijving
Ginseng (Panax ginseng) werd door de oude Chinezen ‘KONING DER KRUIDEN’ genoemd. In het Nederlands vertaald betekent ginseng ‘menswortel’. Dit was nochtans niet de naam die eraan gegeven werd, men gebruikte eveneens termen als ‘Wortel van het Eeuwige Leven’, ‘Levenselixir’, ‘Gezondheid van de Mens’ en ‘Wonderbaarlijk Kruid’.

Ginseng (Panax ginseng) is één van de beroemdste, meest gewaardeerde en meest verkochte kruiden ter wereld. De populaire wortel, die traag groeit en pas na minstens drie jaar bruikbaar wordt, bestrijkt een gigantisch indicatiegebied. Panax ginseng barst van ginsenosiden, fytosterolen, vetzuren, mineralen, vitaminen, aminozuren, gezonde suikers, zetmeel, enzymen en vezels.

Ginseng bouwt een universeel verdedigingssysteem op dat de weerstand van het lichaam verhoogt, ondersteunt de doorstroming of circulatie en bestrijdt tijdelijke vermoeidheid.

Ginseng beschermt tegen alle vormen van tijdelijke stress, vertraagt het ouderdomsproces, geeft vitaliteit en helpt om uitputtingssituaties te overkomen door activering van de hele persoonlijkheid en door toename van het concentratievermogen.

Mede is een alcoholische drank die gemaakt wordt door honing en water te laten vergisten.

Invertsuiker heeft een heel fijne structuur en wordt gemaakt door suikerstroop te combineren met een kleine hoeveelheid zuur (zoals wijnsteenzuur of citroensap) en dat te verhitten. Dit zorgt voor de afbraak van saccharose in twee componenten glucose (druivensuiker) en fructose (vruchtensuiker).

Het resultaat is verbluffend!

GINSENG TONICUM van Bijenhof heeft een alcoholisch volumepercentage van 13 %.

Ingrediënten
Mede (honingwijn)
Invertsuiker
Kandijsuiker
Hydro-alcoholisch extract van ginsengwortel (Panax ginseng) 32 g

Gebruik
1 x per dag een maatbeker van 10 ml bij het ontbijt.

Opmerking
Niet toedienen aan kinderen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 49 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen