KONINGINNEBRIJ MET GINSENG (375 ML) (BIJENHOF BEE PRODUCTS)

. bevat de natuurlijke bestanddelen koninginnenbrij en ginseng die een normaal energiemetabolisme ondersteunt
. ideaal om te gebruiken in periodes die extra energie vergen van het lichaam

Lees meer over de eigenschappen van dit product...

KONINGINNEBRIJ MET GINSENG (375 ML)


Omschrijving
Bevat de natuurlijke bestanddelen koninginnenbrij en ginseng die een normaal energiemetabolisme ondersteunt. Ideaal om te gebruiken in periodes die extra energie vergen van het lichaam. Door de vloeibare vorm en snelle opname kan het gemakkelijk op elk moment van de dag worden ingenomen.

Mede is een alcoholische drank die gemaakt wordt door honing en water te laten vergisten.

Koninginnenbrij (Royal jelly, koninginnegelei of koninginnebrij), het supervoedsel voor de bijenkoningin, is een complexe, melkachtige, romige substantie die door de werkbijen wordt geproduceerd voor het ontwikkelen en voeden van de bijenkoningin. Koninginnenbrij is een schat uit de natuur en zeer rijk aan eiwitten, vitamines A, B, C, D, mineralen (calcium, fosfor, zwavel, koper, kalium, ijzer, silicium), aminozuren (arginine, histidine, tryptofaan, phenylalanine, cystine, methionine, leucine, isoleucine, valine, glutamine), micronutriënten en groeifactoren. 

Ginseng (Panax ginseng) werd door de oude Chinezen ‘KONING DER KRUIDEN’ genoemd en wordt al duizenden jaren in de Chinese geneeskunde gebruikt. In het Nederlands vertaald betekent ginseng ‘menswortel’. Dit was nochtans niet de naam die eraan gegeven werd, men gebruikte eveneens termen als ‘Wortel van het Eeuwige Leven’, ‘Levenselixir’, ‘Gezondheid van de Mens’ en ‘Wonderbaarlijk Kruid’. Ginseng (Panax ginseng) is één van de beroemdste, meest gewaarde en meest verkochte kruiden ter wereld. De populaire wortel, die traag groeit en pas na minstens drie jaar bruikbaar wordt, bestrijkt een gigantisch indicatiegebied. Panax ginseng barst van ginsenosiden, fytosterolen, vetzuren, mineralen, vitaminen, aminozuren, gezonde suikers, zetmeel, enzymen en vezels. Ginseng ondersteunt een normaal energiemetabolisme.

KONINGINNEBRIJ MET GINSENG van Bijenhof heeft een alcoholisch volumepercentage van 13 %.

Ingrediënten
Mede (honingwijn)
Koninginnenbrij (royal jelly) 20 g
Hydro-alcoholisch extract van ginseng (Panax ginseng) 20 g

Gebruik
2 x een doseerdopje van 5 ml of 2 koffielepels (2 x 5 ml) per dag.

Opmerking
Niet toedienen aan kinderen.

Een voedingssupplement mag niet als vervanging voor een gevarieerde voeding worden gebruikt.
De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen