ASHWAGANDHA - WITHANNIA SOMNIFERA (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. wordt sedert eeuwen in de Ayurvedische geneeskunde aangewend
. de actieve bestanddelen, withanoliden (adaptogenen), verhogen het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden
. zorgt voor een normaal geestelijk evenwicht en energie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/30
Aantal: 3

ASHWAGANDHA - WITHANNIA SOMNIFERA (100 V-CAPS)


Omschrijving
ASHWAGANDHA - WITHANNIA SOMNIFERA of Indische ginseng wordt sedert eeuwen in de Ayurvedische geneeskunde aangewend. 

De ashwagandha plant behoort tot de Solanaceae familie en wordt gekenmerkt door zijn kleine, gele bloemen en rode vruchten. De wortels en bladeren van de plant worden voornamelijk gebruikt voor hun medicinale voordelen. 

Ashwagandha (Whitania somnifera) is een adaptogeen (EFSA-ID 3251). Adaptogenen verhogen het aanpassingsvermogen van de mens bij ongunstige omstandigheden. Deze eigenschappen zijn voornamelijk te danken aan de actieve bestanddelen: withanoliden. 

Ashwagandha zorgt voor een normaal geestelijk evenwicht en geeft energie, ondersteunt in perioden van vermoeidheid en draagt bij aan de emotionele balans (EFSA-ID 2183). Ashwagandha is tevens een antioxidant (EFSA-ID 4507).

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van ashwagandha - Withannia somnifera 500 mg
Microcrystalline cellulose 18 mg
Gezuiverde talk 80 mg
Aerosil 2 mg

Netto: 60 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
1 à 2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen