GUGGULU - COMMIPHORA WIGHTII (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde om zijn gunstige werking bij cholesterol
. door zijn krachtige werking perfect te combineren met een cholesterolverlagend dieet

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/33
Aantal: 2

GUGGULU - COMMIPHORA WIGHTII (100 V-CAPS)


Omschrijving
GUGGULU - COMMIPHORA WIGHTII, bijgenaamd de olban van India of de mirre van India, is beter gekend onder de naam van zijn exsudaat, de guggulu. Guggulu is populair in het hele Indische schiereiland en wordt gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde om zijn gunstige werking bij cholesterol.*

Commiphora wightii is een kleine boom met doornige twijgjes die groeit in bergachtige en semi-droge streken van India. Verschillende keren per jaar maakt men een insnede in de bast, waaruit een natuurlijk exsudaat opwelt, genaamd oleoresine, dat verhardt door contact met de lucht en een ondoorschijnend bruin stolsel vormt met een balsemachtige geur.

Guggulu, afkomstig uit het exsudaat van Commiphora wightii, bevat actieve bestanddelen: eugenol, cresol, pinene, cadinene, mirrezuur. Guggulu is door zijn krachtige werking perfect te combineren met een cholesterolverlagend dieet. 

*De gezondheidsclaims zijn in afwachting van Europese toelating.

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van het hars van Commiphora wightii - Guggulu 500 mg
Gezuiverde talk 46,4 mg
Microcrystalline cellulose 3,6 mg

Netto: 55 g
Oorsprong: India
Fabrikant : NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 x per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen