SHALLAKI - BOSWELLIA SERRATA (100 V-CAPS) (INDIAN NATURE AYURVEDA)

. draagt bij tot het behoud van soepele gewrichten en stevige botten
. beschermt het darmslijmvlies en ondersteunt het maagdarmstelsel
. ondersteunt een normale, regelmatige menstruatie

Lees meer over de eigenschappen van dit product...
Artikelnummer: PL 441/32
Aantal: 4

SHALLAKI - BOSWELLIA SERRATA (100 V-CAPS) 


Omschrijving
SHALLAKI - BOSWELLIA SERRATA is een hars afkomstig van de wierookboom, die in droge streken van o.a. India veel voorkomt. Door in de bast van deze bomen te kerven komt sap vrij dat bestaat uit gomhars en olie. Uit dit sap vormen zich korrels die na ongeveer drie weken van de boomstam geplukt kunnen worden. Boswellia wordt al eeuwenlang gebruikt in de traditionele Ayurvedische geneeskunde en andere oude geneeswijzen vanwege de potentiële voordelen voor de gezondheid.

De actieve stof van Boswellia is boswelliazuur.

Het gebruik van Boswellia zorgt voor soepele gewrichten (EFSA-ID 3699) en ondersteunt het hart (EFSA-ID 4002). Boswellia ondersteunt een goede maag-darmfunctie en stoelgang (EFSA-ID 4003) en een normale, regelmatige menstruatie (EFSA-ID 4005). 

Deze voedingssupplementen zijn genotificeerd door de Belgische Federale Overheidsdienst (FOD) in strikte overeenstemming met de Europese normen.

Ingrediënten per plantaardige capsule (v-caps)
Extract van het hars van Boswellia serrata 250 mg
Microcrystalline cellulose 125 mg
Gezuiverde talk 64 mg
Aerosil 1 mg

Netto: 44 g
Oorsprong: India
Fabrikant: NNPL INDIA

Gebruik
1-2 capsules (hydroxypropylmethylcellulose), 2 maal per dag buiten de maaltijd met een weinig water.

Dit is een voedingssupplement op basis van kruiden. Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een gevarieerde, evenwichtige voeding en gezonde levensstijl worden gebruikt. De dagelijkse aanbevolen portie niet overschrijden. Buiten bereik van kinderen bewaren. Niet gebruiken tijdens de zwangerschap.

Deze voedingssupplementen op basis van kruiden zijn best te nemen op professioneel advies. De plantenextracten zijn aangemaakt volgens de GMP-normen en een analyse wordt uitgevoerd bij ieder lot. Alle ingrediënten zijn goedgekeurd door de Europese wetgeving. Deze voedingssupplementen voorkomen of corrigeren een energetische stoornis. De info is uitsluitend hiervoor bedoeld. In ieder geval kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor een verkeerd of onaangepast gebruik.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg tevens uw arts of apotheker alvorens te gebruiken bij kinderen, tijdens borstvoeding, medicijngebruik en ziekte.

Wij gebruiken cookies om onze website beter af te stemmen op uw voorkeur. Dat surft gemakkelijker. Gaat u hiermee akkoord? Ja Nee Meer over cookies »
← Keer terug naar de backoffice    Professioneel advies en snelle levering ... Ontvang 5 % extra korting bij aankoop vanaf € 100 ... Gratis levering in België vanaf € 55 ... Veilig winkelen en geen extra kosten Verbergen